Επιταχύνει τις διαδικασίες ο Μανιτάκης

Με τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη συναντήθηκε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του κ. Μανιτάκη και είχε σκοπό να μπει τέλος στις κακές γλώσσες που κάνουν λόγο για ενδοκυβερνητική κρίση ενώ παράλληλα ο υπουργός διέψευσε δημοσίως τα όσα ακούγονται περί προβλημάτων

συνεργασίας με άλλα υπουργεία.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εμφανίζεται διατεθειμένος να ανεβάσει ταχύτητα στο θέμα των δημοσίων υπαλλήλων κι αυτό γιατί φαίνεται ότι η τρόικα θέλει να έχουν αποχωρήσει από τουλάχιστον 2.000 επίορκοι μέχρι τον Ιούνιο.

Ο κ. Μανιτάκης στη συνάντηση που είχε με τον κ. Σταμάτη παρουσίασε , σύμφωνα με το MEGA, και τις δυσκολίες που συναντά, οι οποίες συνοψίζονται στο γεγονός ότι οι διαδικασίες στα πειθαρχικά συμβούλια προχωρούν μετ’ εμποδίων. Για παράδειγμα, υπάρχουν δευτεροβάθμια πειθαρχικά συμβούλια όπου οι δικαστές έχουν παραιτηθεί (η φημολογία κάνει λόγο για παραιτήσεις λόγω μη ικανοποιητικών αμοιβών) και δεν έχουν αντικατασταθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα