Ο Νίκος Χορταρέας το τηλεοπτικό μέντιουμ που έπεσε στα «δίχτυα» του ΣΔΟΕ

Αποκαλύφθηκε το όνομα του γνωστού τηλεοπτικού μέντιουμ που έχει μπλεξίματα με το ΣΔΟΕ, καθώς στο λογαριασμό του βρέθηκαν 710.000 ευρώ τα οποία είχε παραλείψει να δηλώσει στην Εφορία.

Η πλουσιοπάροχη ζωή, η κατασχεθείσα Ferrari και η νέα του επιχείρηση

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso αυτός δεν είναι άλλος από

τον Νίκο Χορταρέα.

Τώρα ο αστρολόγος-μέντιουμ θα υποχρεωθεί είτε να πληρώσει το πρόστιμο στην Εφορία, το οποίο μάλιστα ανέρχεται στο 40% του ποσού, είτε θα αρνηθεί την οφειλή και θα προσφύγει στα φορολογικά δικαστήρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας o ο 58χρονος, που-όπως ο ίδιος λέει- απέκτησε το εν λόγω χάρισμα από τη μητέρα του και ο οποίος προσέφερε τις υπηρεσίες του σε δεκάδες επωνύμους της ελληνικής σόουμπιζ τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη.

Πέρα από την αστρολογία και τη… μαντική ένα άλλος τομέας στον οποίο δραστηριοποιήθηκε ο Νίκος Χορταρέας ήταν το τραγούδι. Μάλιστα έχει βγάλει και δικο του CD. Ωστόσο, αδιαμφισβήτητα, η μεγάλη του αγάπη ήταν και παραμένει η χλιδάτη ζωή: Ακριβά αυτοκίνητα, ταξίδια, πανάκριβα ξενοδοχεία, σκάφη και έντονη νυχτερινή ζωή.

Η πρώτη χρονιά που πρέπει να άγγιξε τον Νίκο Χορταρέα πρέπει να ήταν το 2011. Ενα χρόνο περίπου είχε αγοράσει μια πανάκριβη κατακόκκινη Ferrari με την οποία κυκλοφορούσε στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Όμως, λίγους μήνες αργότερα, κάποια στιγμή μέσα στο 2011, όπως ξέχασε να δηλώσει τις 710.000 ευρώ που ξέχασε να δηλώσει έτσι ξέχασε και να καταβάλλει τη δόση για το πανάκριβο κόκκινο αυτοκίνητό του. Έτσι το 2011 η εταιρεία αφού δεν εισέπραττε τα γραμματεία αναγκάστηκε να κατασχέσει στην αστραφτερή Ferrari του Νίκου Χορταρέα.

Ο μελλοντολόγος από το 2011 και έπειτα έχει σταματήσει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις και έχει αποτραβηχτεί στη Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι που γνωρίζουν την καθημερινότητά του ελάχιστοι. Ωστόσο, στο προφίλ του στο Facebook οι φωτογραφίες μαρτυρούν ότι δεν ξέχασε τις μεγάλες του αγάπες, αφού τον βλέπουμε να οδηγεί πανάκριβες μηχανές, να απολαμβάνει ήρεμες στιγμές σε σκάφη αναψυχής και να διασκεδάζει σε νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας.

Πάντως, ο ίδιος τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και άρχισε να βγάζει αφίσες διαφημίζοντας τη νέα του δουλειά: Σε γνωστό καφέ της Κυψέλης, αλλά και σε άλλα της επαρχίας, μόλις οι πελάτες έπιναν τον καφέ τους ο Νίκος Χορταρέας τους έλεγε το φλιτζάνι, χωρίς κάποια επιβάρυνση!

The post Ο Νίκος Χορταρέας το τηλεοπτικό μέντιουμ που έπεσε στα «δίχτυα» του ΣΔΟΕ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα