Γνωρίζει τι γίνεται ο Π. Καψής;

email αναγνώστη

Γνωρίζει τι γίνεται ο Π. Καψής ή οι κολλητοί του παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη του. Ό,τι και να τρέχει, φταίει, ας πρόσεχε.

Το σημερινό θέμα μας: Θόδωρος Καρούνος, μέλος ΔΣ της ΝΕΡΙΤ ΑΕ.

Εργαζόμενος στο Πολυτεχνείο (κατά την δική του άποψη ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ) και διορισμένος σε διάφορες επιτροπές. Ήδη ενεργό στέλεχος των «58» (ελέω Π. Καψή) παρότι δεν συνάδει η θέση του με πολιτική δραστηριότητα. Η σύζυγος ιδιοκτήτρια εταιρείας με αντικείμενο σχετικό με τα ενδιαφέροντά του; Ο Θόδωρος είναι ο αρχιτέκτονας των διαγωνισμών πρόσληψης προσωπικού

της ΝΕΡΙΤ. Τι να του πρωτοχρεώσεις τον καταπληκτικό διαγωνισμό προώθησης ανεπάγγελτων ΑΣΕΠιτών ή το καταπληκτικό δημιούργημα προκήρυξης των Δημοσιογράφων και των Καλλιτεχνών.

Ο άνθρωπος δεν κρατιέται, το απίστευτο μένος του εναντίον των πρώην ΕΡΤικών, κοντεύει να ενώσει τους εργαζόμενους της ΔΤ με την ΠΟΣΠΕΡΤ, οι επαφές σε καλό δρόμο πλέον συνεχίζονται. Πέμπτη αναμένονται Δικηγόροι στο Ραδιομέγαρο να δουν τι μέλλει γενέσθαι.

Να δούμε τι θα γίνει όταν στις καλλιτεχνικές θέσεις που έχουν μπει πολλές τεχνικές ειδικότητες της πρώην ΕΡΤ κοπούν όλοι οι ΕΡΤικοί, γιατί δεν τους δίνεται βεβαίωση για την ειδικευμένη «καλλιτεχνική» θέση που χρόνια δούλευαν αλλά απλού ανειδίκευτου τεχνικού.

ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

(πρόβλεψη: θα το χρεωθεί ο ΠΡΟΚΟΠΑΚΗΣ)

Keywords
Τυχαία Θέματα