Ο «μίστερ τι-βι»,Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δώρισε 50.000 ευρώ σε ζευγάρι ανέργων

Παρά το σκάνδαλο που προκλήθηκε από τα «μπούγκα-μπούγκα» πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο ίδιος φαίνεται πως θέλει να… εξιλεωθεί δωρίζοντας λεφτά σε ανέργους.

«Αν το επιθυμούσε θα μπορούσε να στηρίξει με 1.500 ευρώ έκαστο κάθε άνεργο της Ιταλίας»

Πρόκειται για ένα ζευγάρι Ιταλών ανέργων από το Πορντενόνε της Βόρειας Ιταλίας που-σύμφωνα με την εφημερίδα Il Gazzettino-είχε γράψει πρόσφατα γράμμα στον Καβαλιέρε, ζητώντας του οικονομική βοήθεια.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει η εφημερίδα , είχε Η Τομαζίνα Πισιότου και Μάριο Παντοβάν εξήγησαν ότι πρόσφατα έχασαν και οι δυο τη δουλειά τους

και ότι σύντομα θα αποκτήσουν δίδυμα.

Ο «μίστερ τι-βι», αποφάσισε να τους στηρίξει με τρεις τραπεζικές επιταγές συνολικού ύψους 50.000 ευρώ, οι οποίες συνοδεύονταν από μια ευχητήρια κάρτα με γραμμένο το μήνυμα:

«Είμαι 77 ετών και αντέχω ακόμη στον κατατρεγμό των δικαστικών και της αριστεράς. Σίλβιο Μπερλουσκόνι».

«Στα παιδιά μου, όταν γεννηθούν, θα εξηγήσω ότι ο Άγιος Βασίλης, όντως, υπάρχει», δήλωσε η Τομαζίνα στους δημοσιογράφους.

Ιταλοί σχολιαστές, όμως, αναφέρουν πως όταν ήταν πρωθυπουργός, ο καναλάρχης και πολιτικός, δεν ανταποκρίθηκε πάντα με προθυμία σε αιτήματα οικονομικής στήριξης ανέργων.

Από την άλλη, η εφημερίδα «Ιλ Φάττο Κουτιντιάνο» προσθέτει ότι- αν το επιθυμούσε- ο Μπερλουσκόνι θα μπορούσε να στηρίξει, με 1.500 ευρώ έκαστο, όλους τους ανέργους της Ιταλίας.

Η συνολική περιουσία του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού υπολογίζεται, από το περιοδικό Φόρμπς στα 6,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

The post Ο «μίστερ τι-βι»,Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δώρισε 50.000 ευρώ σε ζευγάρι ανέργων appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα