Ο Μπουτάρης ζήτησε και επίσημα στήριξη από το ΠΑΣΟΚ

«Είμαι πιο ΠΑΣΟΚος από τους ΠΑΣΟΚους αν και δεν είμαι μέλος του. Όλοι μου οι γνωστοί κινούνται σε αυτό το χώρο» τόνισε ο Γιάννης Μπουτάρης κατά το χαιρετισμό του σε κομματική εκδήλωση του κόμματος που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του δημαρχείου, στην οποία συμμετείχε αφού πρώτα αποχώρησε από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που βρισκόταν σε εξέλιξη. Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση συμμετείχε και ο βουλευτής Λάρισας και πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

αναφέρθηκε στα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και τόνισε ότι θα εκλεγεί εκ νέου δήμαρχος στις εκλογές του Μαΐου. «Και την επόμενη πενταετία θα είμαι δήμαρχος με την υποστήριξή σας φυσικά» συμπλήρωσε ο Γιάννης Μπουτάρης κάνοντας άνοιγμα στη Χαριλάου Τρικούπη, ενόψει των επικείμενων εκλογών παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν σε δημόσιες παρεμβάσεις του είχε πει ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει».

Ο ίδιος αναφερόμενος σε κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά ανέφερε πως του τόνισε: «Και βάλε χέρι σ’αυτόν τον βλάκα που έχεις εκεί πάνω» αναφερόμενος στην αντιπολίτευση, ενώ όπως σημείωσε ο κ. Μπουτάρης, ο πρωθυπουργός του απάντησε: «Μην μου μιλάς γι’ αυτόν».

Πηγή: karfitsa

The post Ο Μπουτάρης ζήτησε και επίσημα στήριξη από το ΠΑΣΟΚ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα