Νέο αίτημα για άρση ασυλίας Κασιδιάρη και Παναγιώταρου για τα επεισόδια στον Μελιγαλά

Νέο αίτημα για την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου και Ηλία Κασιδιάρη, διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στη Βουλή, μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Αιτία

του νέου αιτήματος άρσης της ασυλίας των εν λόγω βουλευτών είναι τα επεισόδια με τον δήμαρχο Οιχαλίας ( Μελιγαλάς Μεσσηνίας), Φίλιππο Μπάμη, τον περασμένο Σεπτέμβριο, για τα οποία θα δικαστούν για το αδίκημα της παράνομης βίας.

Προτού εκδοθεί το αίτημα από την Εισαγγελλία του Αρείου Πάγου, είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα της Εισαγγελίας Καλαμάτας.

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα του περασμένου μήνα κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου για τα θύματα της Πηγάδας, στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, ο κ. Παναγιώταρος επιτέθηκε στο δήμαρχο κ. Μπάμη, από τον οποίο άρπαξε το μικρόφωνο αποκαλώντας τον «καραγκιόζη».

Ο δήμαρχος και άλλοι παρευρισκόμενοι αποχώρησαν από την εκδήλωση, ενώ στο βήμα ανέβηκε στη συνέχεια ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος, αφού χαρακτήρισε γενοκτονία τα γεγονότα στο Μελιγαλά την περίοδο του εμφυλίου, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου.

The post Νέο αίτημα για άρση ασυλίας Κασιδιάρη και Παναγιώταρου για τα επεισόδια στον Μελιγαλά appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα