ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: Αν δεν διαγράψετε τους «συμπαθούντες» την 17 Νοέμβρη, ταυτίζεστε με τις απόψεις τους

Να διαγράψει στελέχη που βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες της 17 Νοέμβρη καλεί η Νέα Δημοκρατία τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη δήλωση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων».

Πιο

συγκεκριμένα, αφορμώμενη από τους ισχυρισμούς του κ. Τατσόπουλου κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ΣΚΑΙ, η ΝΔ σχολιάζει ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαγράψει τώρα τους «συμπαθούντες» την 17 Νοέμβρη, αυτό θα σημαίνει ότι «ταυτίζεται με τις απόψεις τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τατσόπουλος σε συνέντευξη του (ΣΚΑΪ TV) επιβεβαίωσε περίτρανα τη Νέα Δημοκρατία λέγοντας απόψε επί λέξει: “υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων (17Ν)”.

Μετά τη δημόσια παραδοχή του βουλευτή του, ο κ. Τσίπρας αν δεν διαγράψει απόψε κιόλας τους κατά ομολογία Τατσόπουλου «συμπαθούντες» των τρομοκρατικών ιδεών της 17Ν, σημαίνει ότι ταυτίζεται με τις απόψεις τους».

Η απάντηση του Π. Τατσόπουλου

Σε διευκρινιστική δήλωση προέβη στη συνέχεια ο κ. Τατσόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για «πρεμούρα της ΝΔ να συνδέσει τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία».

Αναλυτικότερα, ο κ. Τατσόπουλος απάντησε ως εξής: «Κατανοώ την πρεμούρα της Νέας Δημοκρατίας να συνδέσει τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία – όπως και με τους παγετώνες, εικάζω ή με την τρύπα του όζοντος – κόβοντας και ράβοντας, εν προκειμένω, μια δήλωσή μου για περιθωριακές ασήμαντες απόψεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και για ανάλογα περιθωριακές ασήμαντες απόψεις μέσα στη Νέα Δημοκρατία (αλλά τις δεύτερες, στο μοντάζ της Συγγρού, τις έφαγε το σκοτάδι). Ας μην κουράζονται. Συνηθισμένα τα βουνά από τις… λάσπες».

The post ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: Αν δεν διαγράψετε τους «συμπαθούντες» την 17 Νοέμβρη, ταυτίζεστε με τις απόψεις τους appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα