Μήνυμα προς όλους: Η Δικαιοσύνη δεν θα γίνει μέρος του προβλήματος διαμηνύουν οι δικαστικοί κύκλοι

«Η δικαιοσύνη δεν επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες. Οι Δικαστές όπως σε κάθε περίπτωση, θα πράξουν το καθήκον τους» είναι η απάντηση από δικαστικούς κύκλους αμέσως μόλις έγινε γνωστή η συνομιλία του Ηλία Κασσιδιαρη με τον (παραιτηθέντα πλέον) γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο.

Ενισχύοντας μάλιστα αυτή την άποψη παραπέμπουν στη δικογραφία και τα στοιχεία της για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής υπογραμμίζοντας ότι τα στοιχεία αυτά καταδεικνύουν πως η δικαιοσύνη

κινείται στη σωστή κατεύθυνση.

Μάλιστα στέλνουν μήνυμα προς όλους πως «η δικαιοσύνη δε θα γίνει μέρος του προβλήματος» εκφράζοντας ταυτόχρονα την «ενόχληση» τόσο των δικαστικών από όλες τις βαθμίδες όσο και της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη, για την οποία ανέφεραν πως η ιστορία της είναι γνωστή αφού πάντα λειτουργούσε με βάσει τα στοιχεία της δικογραφίας, τον νόμο και τη συνείδησή της. «Η κα Κουτζαμάνη δεν δέχεται ούτε παρεμβάσεις , ούτε προτροπές από κανέναν».

Συγκεκριμένα αναφέρουν πως η επιλογή της στη θέση του εισαγγελέα του Ανωτάτου δικαστηρίου «δεν είναι τυχαίο πρόσωπο για τη δικαιοσύνη, ήταν η πρώτη γυναίκα εισαγγελέας της χώρας σε όλες τις βαθμίδες και τη θέση δεν της την χάρισε κανείς αφού ήταν πρώτη στην ιεραρχία όταν επελέγη».

The post Μήνυμα προς όλους: Η Δικαιοσύνη δεν θα γίνει μέρος του προβλήματος διαμηνύουν οι δικαστικοί κύκλοι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα