Επιτέθηκε στους βουλευτές της ΧΑ ο γιος του Τ. Μπαλτάκου

Στα χέρια πιάστηκαν νωρίς το απόγευμα ο γιος του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκου, με βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όταν ο πρώτος εισέβαλε στα γραφεία του κόμματος φωνάζοντας και βρίζοντας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από τον σάλο που έχει προκληθεί με τη δημοσιοποίηση του βίντεο που εκθέτει τον κ. Μπαλτάκο, ο γιος του εισέβαλε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

για να ζητήσει το λόγο από τους βουλευτές και οι φωνές από τους διαπληκτισμούς ακούστηκαν σε όλο το κτήριο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εμπλεκόμενοι πιάστηκαν στα χέρια κι έριξαν μπουνιές.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Δημήτρης-Γεώργιος Μπαλτάκος κλότσησε τον βουλευτή της ΧΑ, Αρτέμη Ματθαιόπουλο και χαστούκισε τον Μιχάλη Αρβανίτη, ενώ από την οργή του δεν ξέφυγε ούτε ο Νίκος Κούζηλος. Επίσης, ο νεαρός φώναζε «Π@@@@ράδες , γ@@@@@ηδες την στήσατε στον πατέρα μου».

Για να αποφευχθούν τα χειρότερα επενέβη ο ίδιος ο Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος προσπάθησε να συγκρατήσει τον γιο του, ενώ ακολούθως τον απομάκρυνε ο υποφρούραρχος.

The post Επιτέθηκε στους βουλευτές της ΧΑ ο γιος του Τ. Μπαλτάκου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα