Μετανιωμένος ο Σχορτσιανίτης

Ο γνωστός σε όλους, Σόφο, μίλησε για πρώτη φορά μετά το περιστατικό που συνέβη στην αναμέτρηση μεταξύ της Μακάμπι Τελ Αβίβ και της Χάποελ, δηλώνοντας μετανιωμένος για την ενέργειά του να κινηθεί κατά των οπαδών της αντίπαλης ομάδας.

Ο Έλληνας σέντερ αποφάσισε να μιλήσει στην ιστοσελίδα «one.co.il» όπου τόνισε ότι του ήταν πολύ δύσκολο να πει στην σύζυγο του τι συνέβη, δεν ήθελε να την πληγώσει γιατί είναι πολύ ευαίσθητη και ούτε ήθελε να της μεταφέρει τα λόγια που του είπαν.

Οι συμπαίχτες του ήταν δίπλα του και τον στήριξαν με τον καλύτερο τρόπο. Ενώ όπως δήλωσε

ότι του είπαν χαρακτηριστικά: «Δεν σε έχουμε δει ποτέ να πηδάς για ριμπάουντ, με την ενέργεια και τη θέληση που είχες, όταν πέρασες πάνω από τις διαφημιστικές πινακίδες. Ποτέ δεν σε είδαμε να τρέχεις τόσο γρήγορα, να είσαι τόσο αθλητικός».

Και ο ίδιος εξεπλάγην με τον εαυτό του, ξεπέρασε τα όρια του και το έχει μετανιώσει. Τόνισε πως ανησυχεί πολύ για την τιμωρία του καθώς δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στην εθνική λίγκα. Ενώ φοβάται μη χάσει και τους τελικούς.

Εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στη ρήτρα του συμβολαίου του πως αν υπερβεί τα 155 κιλά θα λυθεί η συνεργασία τους λέγοντας πως δεν είναι κάτι που τον κάνει να αισθάνεται άσχημα καθώς γνωρίζει το πρόβλημα του με τα κιλά και θέλει να το αντιμετωπίσει.

The post Μετανιωμένος ο Σχορτσιανίτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα