Η ακτινογραφία του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας

Δικηγόροι, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, γιατροί και όχι μόνο, απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ που ανακοίνωσε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς.

Σε μια πιο αναλυτική ματιά, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι δικηγόροι που αποφασίζουν να θέσουν υποψηφιότητα καθώς είναι 6 από τους 42 και είναι οι παρακάτω: Χαλιλοπούλου Χριστίνα , Ράπτη Ζωή , Κιμπαρίδης Γεώργιος,, Κυρακάκης Κωνσταντίνος, Τσατσαρούνη Ιωάννα και η Βόζενμπεργκ Ελίζα.

«Η δημοσιογραφία σε οδηγεί παντού, αρκεί να την εγκαταλείψεις νωρίς» λέει ένα παλιό κλισέ στον χώρο

των ΜΜΕ και φαίνεται ότι ισχύει και σ’ αυτή την περίπτωση. Έτσι, την… τιμητική τους στο ευρωψηφοδέλτιο συνεχίζουν να έχουν οι δημοσιογράφοι που φτάνουν τους 5 και είναι οι εξής: Χολέβας Κωνσταντίνος, Σπυράκη Μαρία , Ράγιου Νατάσα , Μαυρομμάτης Μανώλης και Κύρτσος Γεώργιος.

Η Ευρωβουλή θέλει καρδιά και γερό… στομάχι. Έτσι σκέφτηκε φαίνεται ο γιατροί που κοσμούν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Πρόκειται για τον καθηγητή καρδιολογίας Χριστόδουλο Στεφανάδη.

Αίσθηση προκάλεσε, η ανακοίνωση του ονόματος του πρώην αρχηγού της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, Θοδωρή Ζαγοράκη τον οποίο βλέπουμε να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της πολιτικής. Ενώ «βαραίνει« και τo «παρών» που έδωσαν κορυφαίες προσωπικότητες της τέχνης, όπως είναι ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος. ο ποιητής-ζωγράφος Δημοσθένης Δαβέτας και η πιανίστα Έλενα Μουζάλα.

Η παρουσία του Νίκου Πέππα, παραολυμπιονίκη στην Ξιφασκία, δίνει το στίγμα της ευαισθησίας για τα άτομα με ειδικές δεξιότητες.

Στο ψηφοδέλτιο θα συμμετέχουν και οι νυν βουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης και Κώστας Μουσουρούλης. Επίσης η ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλλα, η νυν ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Ρόδη Κράτσα, αλλά και η Ελίζα Βόζενμπεργκ, πρώην βουλευτής Α’ Αθηνών.

The post Η ακτινογραφία του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα