Μέσα από το Πολυτεχνείο εκπέμπει η ΕΡΤ!

Μέσα από το Πολυτεχνείο μεταδίδεται αυτή τη στιγμή ραδιοφωνική εκπομπή από τους εργαζομένους της ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 20.00 εκπέμπεται «ραδιοφωνική εκπομπή περίπου δύο ωρών», σύμφωνα με εκπροσώπους των απολυμένων δημοσιογράφων.

«Αυτό που ακούτε είναι η ελεύθερη φωνή των εργαζομένων της ΕΡΤ, η φωνή ελεύθερης ραδιοφωνίας» ακούγεται στην εκπομπή των εργαζομένων.

Μάλιστα, το Σάββατο η ραδιοφωνική εκπομπή

τους θα ξεκινήσει από τις 20.00 και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα.

Η Πρυτανεία του ΕΜΠ ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να συνδράμει υλικά τους πρώην εργαζόμενους στην ΕΡΤ.

«Τεχνικός εξοπλισμός από την ΕΡΤ, δεν χρησιμοποιείται», υποστήριξαν με κατηγορηματικό τρόπο οι απολυμένοι της πρώην ΕΡΤ, «άλλωστε το Ραδιομέγαρο είναι αποκλεισμένο και φρουρείται», είπαν.Επίσης ξεκαθάρισαν ότι «δεν θα στηθεί τηλεοπτικός σταθμός στο χώρο του ΕΜΠ» και ότι «η σχέση μας με το Πολυτεχνείο θα τελειώσει με την πορεία. Τίποτα περισσότερο».

Με ανακοίνωση της η ΠΟΣΠΕΡΤ τονίζει: «Συνεχίζουμε τον αγώνα και θα εκπέμψουμε από το Πολυτεχνείο, μέσω διαδικτύου, στο www.ertopen.com με τη βοήθεια μόνο των φοιτητών και των εργαζομένων στο ΕΜΠ, παρά την εμμονή της Πρυτανείας να μη συγκαλεί την Επιτροπή Εορτασμού του Πολυτεχνείου εχθές, ώστε να μην διαφανεί η ομόθυμη θέληση όλων όσων απαρτίζουν αυτή την επιτροπή πλην της Πρυτανείας».

Η Ένωση στη συνέχεια καταγγέλλει «τις απειλές για εισβολή στο ΕΜΠ αν εκπέμψει η ΕΡΤ από τον χώρο του Πολυτεχνείου», ενώ καλεί σε συμμετοχή στην εκδήλωση εργαζομένων που γίνεται το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο Πολυτεχνείο, σε μαζική συμμετοχή στην πορεία για τα 40 χρόνια του Πολυτεχνείου και σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζόμενων στην ΕΡΤ την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στην Αγ. Παρασκευή.

Όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννης η εκπομπή προγράμματος θα γίνει για τρεις μέρες στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, με ανακοίνωση τους, ενημέρωσαν ότι «η ραδιοφωνική μετάδοση των εργαζομένων της ΕΡΤ ξεκινάει στις 20:00 από το Πολυτεχνείο» και πρόσθεσαν: «Παρά τις αντιξοότητες οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνεχίζουν να αποδεικνύουν ότι στην σύγχρονη εποχή δεν είναι δυνατό απλά να φιμώσεως την ενημέρωση. Το προσπάθησαν οι ΗΠΑ πριν από δύο χρόνια όταν προσπάθησαν να κλείσουν το Wikileaks. Το προσπαθεί και η δική μας κυβέρνηση και θα έχει τα ίδια αποτελέσματα».

Παρακολουθείστε ζωντανά: ertopen.com

The post Μέσα από το Πολυτεχνείο εκπέμπει η ΕΡΤ! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα