ΟΑΕΔ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις 10.000 θέσεις κοινωφελούς εργασίας

Αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ ο οριστικός πίνακας κατάταξης ανέργων που επιλέχθηκαν και ο οριστικός πίνακας ανέργων που αποκλείστηκαν στα πλαίσια της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 10.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης, ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων».

Οι άνεργοι που έχουν επιλεχθεί καλούνται να προσέλθουν από την Δευτέρα 18-11-2013 στις υπηρεσίες του Οργανισμού προκειμένου να υποδειχθούν στους επιβλέποντες φορείς.

Οι ενδιαφερόμενοι

μπορούν να βρουν τις σχετικές λίστες στην ενότητα e-Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, όπου αναρτήθηκαν κατόπιν απόφασης του διοικητή του ΟΑΕΔ.

Για την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών στους επιβλέποντες φορείς οι ωφελούμενοι άνεργοι μπορούν να ενημερωθούν από τον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ στην ενότητα e-Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, καθώς και από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2).

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ: oaed.gr

The post ΟΑΕΔ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις 10.000 θέσεις κοινωφελούς εργασίας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα