Λαζάρ: Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας


Ο Κοστίν Λαζάρ 24ώρες μετά την άνετη επικράτηση επί της Μπνέι μίλησε για το μεγάλο τους αντίπαλο που ήταν η υγρασία. Ο Ρουμάνος μέσος αναφέρθηκε στις αποχωρήσεις παικτών, αλλά και στους νεαρούς παίκτες.

Για την νίκη επί της Μπνέι μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» ο Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους στόχους της νέας σεζόν, στον κόσμο της ομάδας αλλά και στους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ.

«Νιώθουμε πολύ καλά μετά την νίκη που πήραμε, αν και μεγαλύτερος μας αντίπαλος χθες ήταν η υγρασία

που μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Πήγαμε για να κερδίσαμε, το περιμέναμε. Έχουμε μια καλή ομάδα με πολλούς διεθνείς. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να κερδίσουμε».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με νίκη τις επίσημες υποχρεώσεις του: «Είναι πολύ θετικό για την ομάδα και πέρυσι κερδίσαμε με 0-2 την Βαλερένγκα. Περιμένουμε μια ανάλογη πορεία στην Ευρώπη, αν όχι και καλύτερη σε σχέση με πέρυσι».

Για την κίνηση των διαρκείας και αν ο κόσμος “ανέβει” μετά από αυτό το αποτέλεσμα: «Καταλαβαίνουμε τον κόσμο, δεν περισσεύουν τα λεφτά. Θα θέλαμε να έχουμε δίπλα τον κόσμο μας. Έχουμε ανάγκη την υποστήριξη του κόσμου μας».
Για τον επαναληπτικό με την Μπνέι: «Θα αντιμετωπίσουμε το ματς με την ίδια σοβαρότητα. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να περάσουμε στον επόμενο γύρο και τους ομίλους».

Για το αν επηρέασαν οι αποχωρήσεις παικτών: «Χαιρόμαστε για τα παιδιά. Λυπόμαστε γιατί χάσαμε παίκτες εμπειρίας. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
Για τον Γιώργο Δώνη: «Είναι ακόμη νωρίς, δεν θέλω να τοποθετηθώ γιατί οι παίκτες δεν πρέπει να κρίνουν τους προπονητές».
Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Θα προσπαθήσουμε σε όλα τα ματς, θα δώσουμε το 100% και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε λίγα παραπάνω σε σχέση με όσα πετύχαμε πέρυσι που υπήρχαν κάποιες συγκυρίες που δεν μας βοήθησαν καθόλου».

Για τους νεαρούς παίκτες: «Από φέτος δίνονται ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Έχουν το κίνητρο και αυτό μας βοηθά πολύ».
Για το αν επηρεάστηκε το κλίμα της ομάδας από τις αποχωρήσεις: «Όχι δεν υπάρχει κάποιο θέμα, η ατμόσφαιρα ήταν πάντα καλή, δεν εξαρτάται αυτό από συγκεκριμένα πρόσωπα».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από τον ίδιο: «Θέλω σίγουρα να τα πάω καλύτερα από πέρυσι. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ για να βοηθήσω και εμένα και την ομάδα».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα