Λ. Αυγενάκης: Τύφλα να ‘χουν τα δεκαπενταμελή

Πιο ώριμα συμπεριφέρονται τα σχολικά συμβούλια παρά η αξιωματική αντιπολίτευση που έχει κυβερνητικές βλέψεις, σχολίασε μέσω Facebook ο Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με το γράψε-σβήσε στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Διαπιστώνει εύκολα κανείς για ακόμη μια φορά, ενόψει Ευρωεκλογών και Αυτοδιοικητικών εκλογών, ότι τα 15μελή συμβούλια των σχολείων

δείχνουν περισσότερη ωριμότητα απ’ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, που μάλιστα διεκδικεί και κυβερνητικό ρόλο…!

Επί παραδείγματι, ενώ είχαν ανακοινωθεί 7 υποψήφιοι Δήμαρχοι στο Νομό Ηρακλείου με την σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, οι 4 δεν έφθασαν ποτέ την πόρτα του Πρωτοδικείου (Βιάννου, Φαιστού, Μινώα, Γόρτυνας) και οι υπόλοιποι 3 (Μαλεβιζίου, Αστερουσίων, ακόμη και του Δήμου Ηρακλείου) κατέθεσαν ελλιπέστατα ψηφοδέλτια!!!

Την ίδια ώρα συνεχίζεται το «γράψε- σβήσε» στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ… και μη ξεχνάμε ότι ως « επιλογή ανανέωσης» κατέληξε μετά από πολλή σκέψη ο κ. Τσίπρας, στην περίπτωση του κ . Γλέζου για να διεκδικήσει , λέει.., τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Αλήθεια όταν ο κ. Γλέζος ήταν Βουλευτής (1981 1984) και στην συνέχεια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, τότε γιατί ξεχάστηκε και δε το έκανε…»;

Α.Κ.

The post Λ. Αυγενάκης: Τύφλα να ‘χουν τα δεκαπενταμελή appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα