Κράξιμο Μπίστη στον Βουδούρη

Μεγάλη πλάκα έχουν στη ΔΗΜ.ΑΡ. αφού τα  καρφιά μεταξύ των συντρόφων πάνε σύννεφο.Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Νίκος Μπίστης, -στενός συνεργάτης του Φώτη Κουβέλη- ο οποίος «κράζει» τον Οδυσσέα Βουδούρη με άρθρο του στο περιοδικό Μεταρρύθμιση.Διαβάστε και θα καταλάβετε:«Το ωραίο είναι ότι ούτε ο Βουδούρης αμφισβητεί την αναγκαιότητα ανεύρεσης των 11,5 δις, ώστε όχι μόνο να εκταμιευτεί η δόση των 31,5 δις, αλλά και να μείνει η χώρα όρθια εντός της ευρωζώνης και να μην
οδηγηθεί στη χρεοκοπία. Και πώς να την αμφισβητήσει, όταν ξέρει(;) ότι αυτή η μεγάλη τελευταία εκκρεμότητα προκύπτει ευθέως από τις υποχρεώσεις της χώρας και ότι αποτελεί όρο sine qua non για την επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής.

«Μόνο που όταν φτάνει στο δια ταύτα, δηλαδή στο πού θα βρεθούν τα δις, τότε τα στρίβει δια της πεπατημένης, δηλαδή των αόριστων ισοδυνάμων , δηλαδή, σε τελευταία ανάλυση, δια της πάταξης της φοροδιαφυγής και της σπατάλης. Τον ακούσαμε πολλές φορές με περισσή ευκολία να καταφεύγει στην απάντηση αυτή.»

Keywords
Τυχαία Θέματα