Φήμες για έκδοση νέας ESPRESSO από τον Γ. Φιλιππάκη

Έντονες φήμες τις τελευταίες ώρες μιλούν για κινητικότητα γύρω από την έκδοση νέου καθημερινού φύλλου στα πρότυπα της ESPRESSO! Μάλιστα γίνεται αναφορά στο όνομα του επιχειρηματία και εκδότη της «Δημοκρατίας», Γ. Φιλιππάκη που γνωρίζει το συγκεκριμένο φύλλο, αλλά και τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να το στελεχώσουν, προκειμένου να καλύψουν το εκδοτικό κενό που δημιουργείται από την προβληματική έκδοση του Π. Κυριακίδη. Κατά κοινή ομολογία ένα καθημερινό light

φύλλο στα πρότυπα της ESPRESSO μπορεί να σταθεί στην αγορά – παρά την κρίση, με επιτυχία, χωρίς να ζημιώσει τον επιχειρηματία που θα αποφασίσει να επενδύσει! Έτσι, αν οι φήμες ευσταθούν και ο Γ. Φιλιππάκης αποφασίσει τελικά να προχωρήσει στην έκδοση της εφημερίδας, διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό που θα μπορούσε να υπηρετήσει τη νέα αυτή προσπάθεια, χωρίς να προκαλέσει κραδασμούς στην επιτυχημένη «Δημοκρατία».

Ταυτόχρονα όμως με το όνομα του Γ. Φιλιππάκη, στη δημοσιογραφική πιάτσα ακούγεται και το όνομα του πρώτου εκδότη της ESPRESSO Λάβδα. Ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι το θέμα της έκδοσης ενός καθημερινού light φύλλου απασχολεί κι άλλους επιχειρηματίες (αγνώστων λοιπών στοιχείων)!

Keywords
Αναζητήσεις
fimesespresso
Τυχαία Θέματα