Κοριτσάκι σώθηκε από σπάνια ασθένεια λόγω του Facebook

Μία μητέρα από νεαρή μητέρα από τις ΗΠΑ, ανέβασε, όπως συνηθίζουν πλέον οι νέοι γονείς, μία φωτογραφία της τρίχρονης κόρης της στο Facebook και περίμενε απλώς να διαβάσει τα κολακευτικά σχόλια για το γλυκύτατο κοριτσάκι.

Όντως λοιπόν, τα σχόλια ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά για το χαμόγελο και τη γλυκιά φατσούλα του κοριτσιού, ωστόσο ένα από τα μυνήματα έσωσε κυριολεκτικά την όραση του κοριτσιού.

Μία από τις φίλες της μητέρας, σχολίασε

μία περίεργη λάμψη στο αριστερό ματάκι του τρίχρονου κοριτσιού, λέγοντας πως είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο σε ένα παιδάκι οικογενειακού φίλου και της εξήγησε πως το σημάδι είναι αποτέλεσμα μίας πολύ σπάνιας πάθησης των οφθαλμών.

Η τρομοκρατημένη μητέρα μαζί με τον σύζυγό της πήγαν τη μικρή σε τρεις οφθαλμίατρους και άκουσαν τα πολύ δυσάρεστα νέα, αφού η 3χρονη είχε χτυπηθεί από μία πολύ σπάνια ασθένεια, που ονομάζεται νόσος Coats.

Η συγκεκριμένη ασθένεια επηρεάζει τα αγγεία που οδηγούν στα μάτια και οδηγεί σε μεγάλο ποσοστό στην τύφλωση. «Χτυπάει» περίπου 1 στους 100.000 ανθρώπους.

Η μικρή έχει υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις και θεωρείται απίθανο να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα, αλλά όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ABC έχει επανακτήσει μεγάλο μέρος της όρασης από το συγκεκριμένο μάτι.

The post Κοριτσάκι σώθηκε από σπάνια ασθένεια λόγω του Facebook appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα