Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου

Κριός Τα επαγγελματικά συγκρούονται με τα ερωτικά σας αυτό το σαββατοκύριακο, αλλά η προτεραιότητά σας πρέπει να δοθεί στον τομέα εκείνο που σας έχει περισσότερο ανάγκη. Φανείτε αντικειμενικοί. Προσοχή στα οικονομικά σας – οι διάφοροι πειρασμοί ενδέχεται να σας βάλουν σε περιπέτειες που καθόλου δεν έχετε ανάγκη σ’ αυτή τη φάση.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Δώστε περισσότερη βάση σε τεχνικά ζητήματα που συνήθως αφήνετε να τα λύσουν οι άλλοι, γιατί αυτή τη φορά η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από αυτά. Μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας –

μπορείτε να πετύχετε περισσότερα απ’ όσα νομίζετε. Ανοδική η πορεία των ερωτικών σας. Ένας γρίφος που σας απασχόλησε πολύ τον τελευταίο καιρό, επιτέλους λύνεται.

Δίδυμος Οι καλές κοινωνικές σχέσεις είναι εκείνες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε απ’ το επαγγελματικό τέλμα που πέσατε τον τελευταίο καιρό. Επιστρατεύστε τη διπλωματικότητά σας και όλα θα πάνε καλά. Ησυχία στα ερωτικά σας, μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα εντάσεων. Δεν χρειάζεται να επαναφέρετε στο προσκήνιο μία διαμάχη που έχει ξεχαστεί.

Καρκίνος Μη δοκιμάσετε τις αντοχές των γύρω σας σήμερα, γιατί θα εκπλαγείτε αρνητικά από τα όριά τους. Καιρός να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας και να δείξετε το καλό και συγκαταβατικό προφίλ σας (ακόμη κι αν δεν το εννοείτε). Άνοδος στα οικονομικά σας. Διοχετεύστε όλες σας τις δυνάμεις σε έναν σκοπό που θα σας εξυπηρετήσει μακροπρόθεσμα.

Λέων Ο Άρης προκαλεί συγκρούσεις στο πεδίο των επαγγελματικών σας, που όμως θα σας δώσουν κίνητρο να κυνηγήσετε μία προαγωγή πιο δυναμικά απ’ ό, τι πριν. Κανείς δεν θα υπερασπιστεί το συμφέρον σας αν δεν το κάνετε εσείς. Σε καλή φάση τα ερωτικά σας, καλά θα κάνετε όμως να τα πάρετε στα σοβαρά και να μην τα αφήσετε ξανά στην τύχη.

Παρθένος Μία καινούργια γνωριμία θα σας βγάλει από την ανία των περασμένων ημερών και θα σας βοηθήσει να δείτε με άλλο μάτι την ερωτική και σεξουαλική σας ζωή. Αφήστε τον εαυτό σας να προσαρμοστεί με τους δικούς του ρυθμούς στα νέα δεδομένα. Προσοχή στις συναναστροφές σας με Ιχθύες, ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ζυγός Ένα καινούργιο ειδύλλιο κάνει αυτές τις μέρες την εμφάνισή του στη ζωή σας, και καλά θα κάνετε να το διαχειριστείτε με ψυχραιμία, χωρίς υπερβολικές προσδοκίες. Μην επισπεύσετε κάτι που πρέπει να καλλιεργηθεί μεθοδικά. Σε καλή φάση τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε τις σπατάλες που θα σας εκθέσουν σε πρακτικές δυσκολίες.

Σκορπιός Ο Δίας σας βοηθάει να ξεπεράσετε το άγχος και τη νευρικότητα που σας χαρακτηρίζουν, και να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Κινητοποιηθείτε τώρα για να μη μετανιώσετε αργότερα. Στάσιμα τα επαγγελματικά σας. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε ένα μεγάλο βήμα, αναλαμβάνοντας και το αντίστοιχο ρίσκο;

Τοξότης Είναι αρκετοί αυτοί που θα προσπαθήσουν τώρα να σας εκβιάσουν ψυχολογικά, αλλά η δική σας στάση απέναντί τους πρέπει να είναι αμείλικτη. Εστιάστε στον στόχο σας και μην παρεκκλίνετε απ’ το σχέδιο που έχετε χαράξει. Εμπιστευτείτε τους Αιγόκερους και τους Κριούς του περιβάλλοντός σας, ειδικά αν σας συνδέουν συγγενικοί δεσμοί.

Αιγόκερως Δώστε βάση στη σωστή επικοινωνία σήμερα, Αιγόκεροι, γιατί ακόμα και μία λάθος κουβέντα μπορεί να επιφέρει τραγικά αποτελέσματα στη σχέση σας με ορισμένα σημαντικά πρόσωπα. Τα επαγγελματικά σας αναπτερώνονται μετά από μία περίοδο πτώσης, αλλά είναι στο δικό σας χέρι να τα κρατήσετε σε καλή κατάσταση. Μη ζητάτε χάρες από άσχετα άτομα.

Υδροχόος Η Αφροδίτη επαναφέρει στην ερωτική σας ζωή τον χαμένο ρομαντισμό και σας δίνει μπόλικες αφορμές να προχωρήσετε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Μη φοβάστε να κάνετε το μεγάλο βήμα, εφόσον οι συνθήκες έχουν ωριμάσει. Οι αριθμοί και τα στατιστικά δεδομένα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σας επιτυχία.

Ιχθύς Τα πάντα τώρα είναι θέμα εμπιστοσύνης, η οποία ωστόσο δεν είναι το δυνατό σας σημείο. Υπερβείτε τα κωλύματά σας, Ιχθύες, και δώστε σε μερικά άτομα που δείχνουν να αξίζουν, την ευκαιρία να σας αποδείξουν τις καλές τους προθέσεις. Άνοδος στα επαγγελματικά σας, χάρη στη βοήθεια ενός Τοξότη του στενού σας κύκλου.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα