Κόρη πρωθυπουργού σε «καυτές» πόζες…! (ΦΩΤΟ)

Δεν ξέρουμε πόσο πολύ φιλότεχνος είναι ο πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, John Key, πάντως η κόρη του σκοπεύει να διαπρέψει ως καλλιτέχνης.

Η Stephanie Key σπουδάζει τέχνη σε διακεκριμένη σχολή του Παρισιού , όπου διαπρέπει δημιουργώντας πορτρέτα του εαυτού της. Το πρόβλημα είναι πως πρόκειται για αισθησιακές πόζες όπου η 20χρονη φοιτήτρια είναι ημίγυμνη.

Παρόλο που οι φωτογραφίες είναι μέρος ενός project που ετοιμάζει για την Design Week στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, οι συντοπίτες της ίσως να μην πάρουν με καλό μάτι τις πόζες της. Όπως είπε άλλωστε στην εφημερίδα New Zealand Herald, o φωτογράφος Chris Sisarich «οι Νεοζηλανδοί μπορεί να γίνουν σκληροί και επικριτικοί. Η αξία της ως καλλιτέχνης θα επηρεαστεί από το γεγονός ότι ο πατέρας είναι ο πρωθυπουργός».

Η κόρη του 38ου πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας που βρίσκεται στο πηδάλιο της χώρας από το 2008, φαίνεται να είναι παράτολμη και ανοιχτή προς κριτική, εφόσον γνωρίζει καλά πως οι πόζες θα προκαλέσουν. Στις φωτογραφίες, η Stephanie καλύπτει τα επίμαχα σημεία με ένα χταπόδι ή με hamburger των McDonald’s ενώ σε κάποιες αφήνει το στήθος της εντελώς εκτεθειμένο. Η πιο προκλητική και αντιφατική φωτογραφία της πάντως, την δείχνει ημίγυμνη με ένα κερασάκι στο στόμα της να κρατάει ένα όπλο.

Η δουλειά της θα περιλαμβάνεται στην έκθεση της σχολή της και θα παρουσιαστεί μαζί με τα projects ακόμα 5 φοιτητών στην Εβδομάδα Design στο Παρίσι στις 9 Σεπτεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα