Κόλιν Φάρελ και Ρέιτσελ Βάις οι πρωταγωνιστές της ταινίας του Λάνθιμου

Στην πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο «Lobster» θα πρωταγωνιστήσουν ο Κόλιν Φάρελ και η Ρέιτσελ Βάις, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικό Variety.

Ο υποψήφιος για όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας για τον «Κυνόδοντα» δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι ευγνώμων που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω με τόσο μεγάλους ηθοποιούς. Η συνεισφορά τους στην ταινία μας θα εμπλουτίσει

και θα επεκτείνει τον κόσμο τον οποίο προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και να εξερευνήσουμε. Επιπλέον, η ομάδα των παλιών και νέων συνεργατών μας με κάνει να ανυπομονώ να ξεκινήσω τα γυρίσματα».

Όπως έχει ανακοινωθεί ήδη στην ταινία θα συμμετέχουν και οι εξής ηθοποιοί: Λέια Σεϊντού, Μπεν Γουίσο, Ολίβια Κόλμαν, Αριάν Λαμπέντ και Αγγελική Παπούλια.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν στις 24 Μαρτίου στην Ιρλανδία και η ταινία θα χρηματοδοτηθεί από τα κέντρα κινηματογράφου της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Ιρλανδίας, της Ολλανδίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Την συγγραφή του σεναρίου έχει κάνει ο Γιώργος Λάνθιμος μαζί με τον συνεργάτη του Ευθύμη Φιλίππου και όπως αναφέρει το Variety πρόκειται για μια «αντισυμβατική ιστορία αγάπης, σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου το να βρεις σύντροφο είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου».

The post Κόλιν Φάρελ και Ρέιτσελ Βάις οι πρωταγωνιστές της ταινίας του Λάνθιμου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα