Κλειστός ο σταθμός «Αγ. Αντώνιος»

Εν όψει της ένταξης των δύο σταθμών «Περιστέρι» και «Ανθούπολη» στη γραμμή 2 θα πραγματοποιηθούν ορισμένες δοκιμές όσον αφορά τον έλεγχο συστήματος σηματοδότησης και έτσι ο σταθμός του Αγ. Αντωνίου θα παραμείνει κλειστός για τα δύο επόμενα σαββατοκύριακα (23-24/2 και 2-3/3).
Πιο συγκεκριμένα, ο σταθμός Αγ. Αντώνιος θα παραμείνει εκτός λειτουργίας το Σάββατο 23/2 και Σαββάτο 2/3 από τις ώρες 00:30 έως και τις 2:30. Ως τερματικός σταθμός θα καθοριστεί η «Δάφνη».
Για την διευκόλυνση του επιβατικού κοινού, θα γίνουν ορισμένες αλλαγές στο πρόγραμμα

του ΟΑΣΑ και έτσι προκύπτει:
Η ενίσχυση των δρομολογίων της υφιστάμενης γραμμής τρόλεϊ 12 «ΖΑΠΠΕΙΟ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ)» και της υφισταμένης λεωφορειακής γραμμής Α13 «ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ» για τη σύνδεση του σταθμού «Άγιος Αντώνιος» με το σταθμό «Μεταξουργείο» στις 23 – 24/2 και 2 – 3/3
Η εξυπηρέτηση των επιβατών θα γίνεται μέσω των στάσεων «ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ» επί της οδού Αχιλλέως (γραμμή 12) και «ΠΛ. ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ» επί της οδού Λένορμαν (γραμμές 12, Α13) όσον αφορά στο σταθμό μετρό «Μεταξουργείο» και μέσω της στάσης «ΣΤ. ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ» όσον αφορά στο σταθμό μετρό «Άγιος Αντώνιος»
Η προσωρινή ίδρυση κυκλικής λεωφορειακής γραμμής με ονομασία «ΣΤ. ΔΑΦΝΗΣ – ΣΤ. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» τις μεταμεσονύκτιες ώρες του Σαββάτου 23/2 και του Σαββάτου 2/3 από 00:30 έως και 02:30


Να σημειωθεί, ότι θα υπάρχει ειδική διαμόρφωση στο σταθμό της «Δάφνης» αφού θα αποτελέσει αφετηρία και τερματισμό με την ονομασία «Στ. Δάφνης». Η συγκεκριμένη γραμμή θα πραγματοποιεί κυκλική διαδρομή διερχόμενη από το σταθμό του Αγ. Δημητρίου και επιστρέφοντας στο σταθμό «Δάφνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα