Κλειστά έμειναν τα καταστήματα στα Χανιά

Κλειστά παρέμειναν σήμερα τα εμπορικά καταστήματα στα Χανιά, την πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων στην συντριπτική τους πλειοψηφία, καθώς οι έμποροι τάχθηκαν υπέρ της πρότασης του εμπορικού συλλόγου της πόλης να μην ανοίξουν τα μαγαζιά τους.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Τάκης Ζερβουδάκης, «Η πρόταση μας όπως δείχνει η εικόνα που έχουμε στην διάθεση μας, έγινε δεκτή από τους συναδέλφους μας καθώς

τα καταστήματα που άνοιξαν είναι λιγοστά», ενώ πρόσθεσε πως τα εμπορικά καταστήματα που άνοιξαν βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους της πόλης κυρίως στις οδούς Τζανακάκη, Σκαλίδη και στην περιοχή του «Κάτωλα».

Αντιθέτως τα εμπορικά και τα καταστήματα πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών των μεγάλων αλυσίδων άνοιξαν κανονικά καθώς και τα σούπερ μάρκετ, παρόλα αυτά η κίνηση εκτιμάται ότι μέχρι και το μεσημέρι ήταν σε χαμηλά επίπεδα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργάνωσαν τόσο το σωματείο των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στα Χανιά όσο και το ΠΑΜΕ έξω από εμπορικό κατάστημα μεγάλης αλυσίδας, χωρίς όμως να εμποδίσουν την λειτουργία του.

The post Κλειστά έμειναν τα καταστήματα στα Χανιά appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα