Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Περιμένουμε το δεύτερο μωρό μας»

Μητέρα για δεύτερη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Περιμένουμε το δεύτερο παιδί μας», επιβεβαιώνει η ίδια στη Realnews.

Η γλυκιά παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, ποινικολόγος Θέμης Σοφός πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Αν και δεν ήταν προγραμματισμένο, το ζευγάρι πάντα επιθυμούσε μία μεγάλη οικογένεια. «Ναι! Είναι αλήθεια η οικογένειά μας θα μεγαλώσει. Με τον Θέμη είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Ο Θεός έκανε το όνειρό μας πραγματικότητα. Ολα πάνε καλά, αποκαλύπτει συγκινημένη.

Η Σταματίνα, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον περασμένο

Μάιο, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και τα συναισθήματα που νιώθει είναι μοναδικά. Η κύηση είναι καλή και η ίδια ήρεμη.

Παρ’ όλα αυτά η αγωνία της παρουσιάστριας ήταν αναμενόμενη, αφού πριν από τη γέννηση της πρώτης της κόρης είπε – όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της- δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες: «Πριν κρατήσω στην αγκαλιά το μωράκι, δεν σου κρύβω ότι πέρασα μία πού δύσκολη και επώδυνη εμπειρία: μέσα σε μία χρονιά είχα δύο ατυχίες. Είναι κάτι για το οποίο δεν έχω μιλήσει μέχρι σήμερα, αλλά τώρα πλέον, που όλα πήγαν καλά, το λέω όχι μόνο για να το ξορκίσω, αλλά και γιατί θέλω να δώσω κουράγιο σε άλλες γυναίκες που το έχουν περάσει».

The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Περιμένουμε το δεύτερο μωρό μας» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα