Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την ενσωμάτωση στον καπιταλισμό όχι την ανατροπή του

Ως «δύναμη ενσωμάτωσης στον καπιταλισμό κι όχι ανατροπής του», χαρακτήρισε ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας τον ΣΥΡΙΖΑ κατά την χαιρετιστήρια ομιλία του στο 2ο συνέδριο του ΚΚ Ιταλίας. Ο κ. Κουτσούμπας, σημείωσε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «επιδιώκει να γίνει ο νέος σοσιαλδημοκρατικός φορέας του διπολικού αστικού συστήματος στην Ελλάδα».

«Σήμερα, που οι δυνάμεις του οπορτουνισμού προσπαθούν να

εγκλωβίσουν τους εργαζόμενους στη γραμμή του “εξανθρωπισμού” του καπιταλισμού, έχει μεγάλη, ιστορική σημασία με σταθερότητα κι επιμονή να υπερασπιστούμε τόσο τις κατακτήσεις της Οκτωβριανής Επανάστασης, την προσφορά των σοσιαλιστικών χωρών, παρά την κριτική σε παραλείψεις, παρεκκλίσεις» σημείωσε ο επικεφαλής του ΚΚΕ για να προσθέσει πως πρέπει «να υπερασπιστούμε τη συνεισφορά των Κομμουνιστικών Κομμάτων, του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος, την αναγκαιότητα της ανατροπής του σάπιου και διεφθαρμένου καπιταλιστικού συστήματος. Ένα καθήκον, που αδιάσπαστα πρέπει να μπολιάζει όλους τους καθημερινούς μας αγώνες για τα εργατικά – λαϊκά συμφέροντα, για τα καθημερινά προβλήματα των λαών μας» ανέφερε ο γγ του ΚΚΕ.

The post Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την ενσωμάτωση στον καπιταλισμό όχι την ανατροπή του appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα