Κι όμως… παγωτό κατά του βήχα!

Αυτή κι αν είναι είδηση!Αντιβηχικό Παγωτό κατασκεύασε μία ζαχαροπλάστης στο Οχάιο.Το παγωτό αυτό,αντί να προκαλεί πονόλαιμο τον σταματάει!Αυτό οφείλεται στη σύνθεσή του,που περιέχει φρέσκα και φυσικά υλικά,τα οποία με τον κατάλληλο συνδυασμό θεραπεύουν ακόμα και τον πιο άσχημο βήχα.

Η εν λόγω

κυρία,Τζένι Μπριτον Μπάουερ, παρουσίασε το θεραπευτικό πρωτότυπο παγωτό Influenza RX Sorbet,καθώς και τα συστατικά του που είναι μπέρμπον, πιπέρι καγιέν, λεμόνι και μέλι.Δεν περιέχει κανένα φάρμακο ή αντιβίωση,όπως θα πιστεύουν πολλοί.

Την έμπνευση για αυτό το “θαυματουργό”παγωτό,έδωσε στην ζαχαροπλάστη η γιαγιά της,η οποία τους έφτιαχνε ένα γιατροσόφι όταν κρύωναν ή έβηχαν, που αποτελούταν από τα ίδια συστατικά που περιέχει το παγωτό.Το ζεστό ρόφημα της γιαγιάς γιάτρευε όλα τα εγγόνια.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα με αυτό το γιατροσόφι και τόλμησε να το καταψύξει,δημιουργώντας ένα μοναδικό παγωτό κατά της γρίπης.

Η ίδια λέει χαρακτηριστικά:«Τα συστατικά που σας ανέφερα προσφέρουν ευεξία και ηρεμούν το λαιμό.Εκτός αυτών,το παγωτό περιέχει πηκτίνη που βοηθά στο κρυολόγημα και απαλύνει τον πονόλαιμο αλλά και το βήχα. Το πιπέρι δίνει αψάδα στο παγωτό, αλλά και φυσική θερμότητα».

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα που έχει αυτό το παγωτό είναι ότι στοιχίζει μόλις 12 ευρώ το κιλό,τιμή άκρως προσιτή για τον καταναλωτή!

Keywords
Τυχαία Θέματα