Καμμένος: Έγκλημα η επένδυση στις Σκουριές

Οικονομικό και περιβαλλοντικό έγκλημα χαρακτήρισε ο Πάνος Καμμένος την επένδυση χρυσού στις Σκουριές της Χαλκιδικής, βεβαιώνοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα σταθούν στο πλευρό των κατοίκων που αντιστέκονται.

Κατά την επίσκεψή του στην Ιερισσό, ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. δήλωσε ότι «Δεν θα μετατρέψουν σε νεκροταφείο την πατρίδα μας»,

ενώ παράλληλα επιτέθηκε εναντίον του Γιώργου Παπακωνσταντίνού, τον οποίο χαρακτήρισε «υπόδικο», διότι ως υπουργός Περιβάλλοντος υπέγραψε την άδεια περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Επιπλέον κατήγγειλε κλίμα τρομοκρατίας σε βάρος των κατοίκων, με συλλήψεις, προσαγωγές και άλλες μεθόδους, καθώς και προσπάθεια να στραφούν οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία εναντίον των κατοίκων και οι κάτοικοι εναντίον των εργαζομένων.

Απευθυνόμενος τέλος στους εργαζόμενους στα μεταλλεία, τους είπε: «Αντισταθείτε. Μη δεχτείτε το ξεροκόμματο που σας πετάνε, εκμεταλλευόμενοι την φτώχεια του ελληνικού λαού την ανεργία στην οποία αυτοί μας οδήγησαν. Γιατί εάν λειτουργήσει αυτή η δήθεν επένδυση οι σημερινοί εργαζόμενοι θα είναι οι αυριανοί καρκινοπαθείς που θα ζουν σε ένα κόσμο όπου τα παιδιά τους δεν θα χωράνε. Ελάτε, λοιπόν, οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία μαζί με τους ψαράδες και τους εργαζόμενους στον τουρισμό να αντισταθούμε στην εξαθλίωση του τόπου. Εδώ δεν πρόκειται για ευρωπαϊκή ΑΟΖ, δεν πρόκειται να ευρωπαϊκό ορυκτό πλούτο. Εδώ πρόκειται για Ελλάδα. Να ενωθούμε για να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο εθνικό απελευθερωτικό μέτωπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα