Κακλαμάνης: Ο Σαμαράς μου υποσχέθηκε υπουργείο για να μην κατέβω δήμαρχος

Αποφασισμένος να προχωρήσει την προεκλογική του εκστρατεία μέχρι την ημέρα των εκλογών δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος αποκάλυψε παράλληλα και μέρος του περιεχομένου της συζήτησης που είχε με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στο Mega για την υποψηφιότητά του, τόνισε για ακόμη μία φορά πως, δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση του δημαρχιακού “θώκου” της Αθήνας

και «αποκάλυψε» μέρος της συνομιλίας του με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, λέγοντας πως, του προτάθηκε να γίνει Υπουργός και να μην είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης στο πάνελ της εκπομπής, τόνισε πως σε περίπτωση που δεν περάσει στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα στηρίξει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. «Κάτι τέτοιο όμως δεν έχω ακούσει από εκείνον», είπε. Τέλος απηύθυνε ξανά την πρόσκληση-πρόκλησή του προς τον Γιώργο Καμίνη να περπατήσουν στην Αθήνα μαζί με μία κάμερα και να συζητήσουν τι έργα έχει παραδώσει ο καθένας τους στους Αθηναίους.

The post Κακλαμάνης: Ο Σαμαράς μου υποσχέθηκε υπουργείο για να μην κατέβω δήμαρχος appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα