Η «Ελιά» ψάχνει γραφεία

Του Βαγγέλη Γιακουμή

Την ανάγκη να υπάρξει κοινή λειτουργία , κοινός σχεδιασμός και άρα κοινή επικοινωνιακή πολιτική κατέληξαν εκπρόσωποι της « Ελιάς» που βρέθηκαν στα γραφεία του Ανδρέα Λοβέρδου για να προετοιμάσουν οργανωτικά το νέο κόμμα ενόψει των ευρωεκλογών.

Στη συζήτηση που θα επαναληφθεί τις επόμενες ημέρες διαπιστώθηκε η ανάγκη να βρεθούν γραφεία που θα στεγάσουν την «Ελιά», για να μην αναγκάζονται να βρίσκονται τα στελέχη κάθε φορά πότε στο ΠΑΣΟΚ
και πότε στα γραφεία της συμφωνίας για τη « Νέα Ελλάδα»

Ακόμη η ανάγκη αυτή προκύπτει και για συμβολικούς λόγους καθώς τα υπάρχοντα κόμματα που μετέχουν στην κίνηση θέλουν να απομακρυνθούν από τις ταμπέλες των κομμάτων τους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα εγκαταλείπουν ή ότι παύουν να λειτουργούν ενώ στην ίδια συζήτηση εκφράστηκε η ανάγκη από εδώ και πέρα η «Ελιά» να έχει κοινά έντυπα για ανακοινώσεις με το σήμα της «Ελιάς» όπως αυτό παρουσιάστηκε το Σαββαροκύριακο , αλλά και κοινές επιτροπές εκλογικού αγώνα και επιτροπής ανάδειξης υποψήφιων ευρωβουλευτών.

Αναζητούν επίσης κοινό εκπρόσωπο Τύπου. Έγινε μια κρούση σε γνωστό δημοσιογράφο, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε επειδή θα είναι υποψήφιος σε άλλο συνδυασμό όχι πάντως του Σταύρου Θεοδωράκη στο « Ποτάμι».

The post Η «Ελιά» ψάχνει γραφεία appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα