Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δυο Ρομά που εμφάνιζαν βρέφος ως δικό τους

Προσωρινή κράτηση αποφάσισε ο ανακριτής για τους δυο Ρομά 59 και 58 χρονών οι οποίοι συνελήφθησαν τις προηγούμενες μέρες με την κατηγορία ότι εμφάνιζαν ως δικό τους ένα βρέφος 10 μηνών, χωρίς ωστόσο να είναι οι βιολογικοί του γονείς. Οι εξετάσεις DNA, έδειξαν πως το βρέφος δεν είχε κληρονομική συμβατότητα με τους φερόμενους ως γονείς.

Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία τους στον ανακριτή ισχυρίστηκαν ότι το μικρό κοριτσάκι τους το παρέδωσε τον περασμένο Αύγουστο η γυναίκα, η οποία εμφανιζόταν ως

«μητέρα» της μικρής Μαρίας. Παράλληλα υποστήριξαν ότι ήθελαν να αποκτήσουν ένα παιδάκι και ότι η «μητέρα» της μικρής Μαρίας, τους υποσχέθηκε ότι θα γίνει νόμιμη υιοθεσία.

Η προφυλακισθείσα, κατά τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων, τους είπε ότι το βρέφος το είχε εγκαταλείψει μία αθίγγανη από τη Βουλγαρία. Σύμφωνα με τη δικογραφία, το ζευγάρι κατάφερε να εκδώσει ληξιαρχική πράξη γέννησης στο δήμο Αθηναίων, ενώ η 58χρονη προσπάθησε δύο φορές ανεπιτυχώς να δηλώσει το βρέφος στην Κατερίνη. Όπως έγινε γνωστό, απολογούμενοι οι κατηγορούμενοι είπαν ότι την πράξη γέννησης δεν την έβγαλαν οι ίδιοι αλλά τους εστάλη στην κατοικία τους.

The post Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δυο Ρομά που εμφάνιζαν βρέφος ως δικό τους appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα