Και λίγα του είπα- Δεν μετανιώνω

Για μένα δεν νοείται να μιλάει αυτός που οδήγησε την Ελλάδα στον γκρεμό

«Και λίγα του είπα. Δεν μετανιώνω. Να σας την αλήθεια είπα λιγότερα από αυτά που είχα στο μυαλό μου». Με αυτά τα λόγια ο Νάσος Τριανταφυλλόπουλος , ο Έλληνας που λίγες μέρες επιτέθηκε φραστικά στον Γιώργο Παπανδρέου κατά τη διάρκεια ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ εξηγεί τον λόγο της πράξης του. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Real news»

ο κ. Τριανταφυλλόπουλος που ζει και εργάζεται στην Μάντσεστερ εξηγεί και αναλύει το σκεπτικό της φραστικής επίθεσης στον Γιώργο Παπανδρέου. « Για μένα δεν νοείται να μιλάει για πολιτική και να εκπροσωπεί τη χώρα μου ένας άνθρωπος που την οδήγησε στον γκρεμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην τραπεζικός υπάλληλος , ο οποίος αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στη Βρετανία για να μπορέσει να ζήσει την οικογένεια του.

Αμέσως μετά το περιστατικό ( που έλαβε χώρα την περασμένη τετάρτη) ο κ. Τριανταφυλλόπουλος ερωτηθείς σχετικά υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να σας πω πως ούτε ανήκω σε κάποια πολιτική παράταξη , ούτε αναρχικό στοιχείο είμαι. Στην Ελλάδα ο κόσμος δείχνει να ενδιαφέρεται για την πολιτική και ας υποστηρίζουν κάποιοι το αντίθετο, οι πολιτικοί δεν ενδιαφέρονται για τον κόσμο».

The post Και λίγα του είπα- Δεν μετανιώνω appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα