Ένας ευρωβουλευτής υποψήφιος για τη Γλυφάδα

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Γλυφάδας ο Γιώργος Παπανικολάου

Του Θοδωρή Δαφέρμου

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Μουσικό Θέατρο Γλυφάδας Aντ – Art από τοπικοούς παράγοντες και πολίτες της Γλυφάδας και των νοτίων προαστίων, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Παπανικολάου, χθες το απόγευμα, ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για το Δήμο Γλυφάδας. Ο νεαρός Γλυφαδιώτης ,με τη χθεσινή του συγκέντρωση απέδειξε ότι μπορεί η υποψηφιότητα του να ενώσει όλες τις

δυνάμεις της «γαλάζιας» παράταξης στη Γλυφάδα.

Τον κ. Παπανικολάου προλόγισε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος το 2010 είχε διεκδικήσει το δήμο Γλυφάδας με τη σημαία της ΝΔ αλλά έχασε για πολύ λίγους ψήφους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και υπουργοί της κυβέρνησης όπως ο κ. Νίκος Δένδιας και ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος. Ακόμη το παρών έδωσαν βουλευτές και ευρωβουλευτές της ΝΔ όπως η Φωτεινή Πιπιλή, η Άννα Καραμανλή, η Ρόδη Κράτσα, ο Κώστας Πουπάκης και η Μαριέττα Γιαννάκου. Βροντερό παρών έδωσε και η ΟΝΝΕΔ τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο με την παρουσία του προέδρου της οργάνωσης Σάκη Ιωαννίδη.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/304303/to-antartiko-toy-giwrgoy-papanikolaoy-sth-glyfada#ixzz2nX4vwMIJ

Η εκδήλωση, όμως, είχε έντονο καραμανλικό άρωμα καθώς αρκετοί ήταν οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, όπως ο Βαγγέλης Αντώναρος, ο Λευτέρης Ζαγορίτης και ο Γιάννης Παπαθανασίου, που έσπευσαν με την παρουσία τους να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στην υποψηφιότητα Παπανικολάου. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι ο Γιώργος Παπανικόλαου διατέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ καθ’ όλη τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή και οι σχέσεις του με τον πρώην πρωθυπουργού είναι άριστες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκε και το ιστορικό στέλεχος και πρώην υπουργός της ΝΔ Γιάννης Βαρβιτσιώτης.

Η ομιλία του κ. Παπανικολάου είχε ως κεντρικό μήνυμα το «Είμαστε εδώ». Ο ευρωβουλευτής και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ανακοίνωσε τους πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί η προεκλογική του καμπάνια για τη δημαρχία Γλυφάδας ενώ υπογράμμισε ότι οι εμπειρίες που αποκόμισε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα μπορέσουν να τον βοηθήσουν ώστε ως δήμαρχος να μπορέσει να υπάρξει η μέγιστη δυνατή απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων. Ενώ κυριάρχησαν οι λέξεις «νέοι, όραμα, ξεκίνημα, αλληλεγγύη, Ευρώπη, Ελλάδα, Γλυφάδα, ελπίδα, ορμή, συμμετοχή, πολίτης, έργο».

Τέλος, δήλωσε αποφασίσμενος να παλέψει με όλες τις δυνάμεις του ώστε η Γλυφάδα να γυρίσει σελίδα.

The post Ένας ευρωβουλευτής υποψήφιος για τη Γλυφάδα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα