Η Βίκυ Σταμάτη συμπληρώνει ένα μήνα νοσηλείας στο Δαφνί

Ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που νοσηλεύτηκε η Βίκυ Σταμάτη στο 1ο Ψυχιατρικό Τμήμα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ, γνωστό ως Δαφνί).

«Κουβαλώντας» την ποινή της 12ετούς κάθειρξης για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και λίγα προσωπικά της αντικείμενα η Βίκυ Σταμάτη πέρασε την πόρτα του νοσοκομείου το βράδυ της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου, δυο ημέρες μετά την ολοκλήρωση της πολύμηνης

δίκης που αφορούσε τον σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο, και άλλους 18 κατηγορούμενους.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η κρατούμενη παραμένει μόνη της και φυλασσόμενη από αστυνομικό στο ισόγειο του βασικού κτιρίου όπου στεγάζεται το 1ο Ψυχιατρικό Τμήμα σε έναν τρίκλινο θάλαμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της –σημειωτέον είχε εισαχθεί με συμπτώματα απώλειας συνειδήσεως και έντονου αρνητισμού- είναι εμφανώς καλύτερη.

Η κυρία Σταμάτη παραμένει τις περισσότερες ώρες μέσα στον θάλαμο, όπου δεν έχει εισαχθεί άλλος ασθενής λόγω του ότι είναι κρατούμενη και η μόνη επίσκεψη που δέχεται είναι εκείνη του αδελφού της, Παναγιώτη. Ο μοναδικός στενός συγγενής της στην Αθήνα την επισκέπτεται καθημερινά για λίγη ώρα, σύμφωνα με το πρόγραμμα του νοσοκομείου, και της κρατά συντροφιά.

Η άρνησή της να φάει που ήταν έντονη τις πρώτες ημέρες έχει υποχωρήσει –και σε αυτό θεωρείται πως έχει συμβάλλει το… σπιτικό φαγητό που της φέρνει συχνά πυκνά ο αδελφός της. Καλύτερη φαίνεται η εικόνα της και σε ό,τι αφορά τον αρνητισμό της απέναντι στο προσωπικό, ωστόσο οι έξοδοί της από τον θάλαμο είναι περιορισμένες.

The post Η Βίκυ Σταμάτη συμπληρώνει ένα μήνα νοσηλείας στο Δαφνί appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα