Lady Gaga: «Όλη μέρα ήμουν μαστουρωμένη για να μην πονάω»

Η Lady Gaga, είναι γνωστό, πως προκαλεί με τις δηλώσεις της. Αυτή τη φορά, ταράζει τα «νερά» της σόου μπιζ, αφού παραδέχεται τον εθισμό της στην μαριχουάνα, τον οποίο νίκησε και όπως δηλώνει, είναι πιο «καθαρή» από ποτέ.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε, σε βρετανικό περιοδικό, η δημοφιλής τραγουδίστρια της Pop μουσικής παραδέχτηκε τον αρκετά σοβαρό εθισμό της στη μαριχουάνα και δήλωσε ότι αυτός κλιμακώθηκε, καθώς αντί να πάει σε κάποιον

γιατρό, κάπνιζε έως και 15 φορές την ημέρα. Στη συνέντευξη αναφέρει πως αυτό το έκανε για να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό της στο γοφό, που απέκτησε στη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της «Born This Way».

«Ήταν απλώς μία συνήθεια που τελικά έγινε αναπόσπαστο κομμάτι όταν ο πόνος ήταν τόσο δυνατός», είπε η 27χρονη τραγουδίστρια προσθέτοντας ότι η ζωή της έγινε ένας κύκλος γεμάτος, καπνό, που αποτελούταν από ύπνο, τραγούδι και μαριχουάνα.

«Προσπαθούσα να σταματήσω αυτή τη συνήθεια, αλλά πονούσα τόσο που ξανακυλούσα σε αυτή» ομολόγησε. Ωστόσο, σήμερα είναι νηφάλια και μακριά από τέτοιες κακές συνήθειες.

Πρόσφατα, μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο «Artpop» ηχογραφήθηκε ενώ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

The post Lady Gaga: «Όλη μέρα ήμουν μαστουρωμένη για να μην πονάω» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα