Η ταινία με το περισσότερο… μπινελίκι στο Hollywood!

Ρεκόρ βωμολοχίας στο Hollywood, σημείωσε η ταινία «ο Λύκος της Γουόλ Στριτ» του Μάρτιν Σκορσέρζε με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο να υποδύεται τον αδίστακτο χρηματιστή Τζόρνταν Μπέλφορντ.

Η επίμαχη λέξη «fuck» και τα παράγωγά της, ακούγονται συνολικά 506 φορές στην – παρά ένα λεπτό – τρίωρης διάρκειας ταινία που βασίζεται στα απομνημονεύματα του Μπέλφορντ. Η «ακατάλληλη» λέξη ακούγεται κατά μέσο όρο τρεις φορές (για την ακρίβεια 2,81) το λεπτό, σύμφωνα με υπολογισμούς που έκαναν οι συντάκτες του περιοδικού «Variety».

Το

ρεκόρ βρισιάς κατείχε ως τώρα το αστυνομικό θρίλερ «το καλοκαίρι του Σαμ» του Σπάικ Λι, με 435 αναφορές της λέξης. Αρκετοί κριτικοί υποστήριξαν ότι ο σκηνοθέτης, μέσα σε δύο ώρες –αντί για τρεις- θα μπορούσε να τα είχε πει όλα, αλλά τότε η λέξη και τα παράγωγα της θα ακουγόταν το πολύ 337 φορές!

Πάντως στα απομνημονεύματα του Μπλέλφορντ, η επίμαχη βρισιά και οι εκδοχές της είναι σε τουλάχιστον 700 σημεία επί του συνόλου 500 σελίδων. Ο Σκορτσέζε έχει βρεθεί αρκετές φορές στη λίστα, καθώς στο «Casino», η λέξη ακούγεται 422 φορές και στα «Καλά παιδιά», 300 φορές.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

The post Η ταινία με το περισσότερο… μπινελίκι στο Hollywood! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα