Η μοναδική εκπομπή που πήρε άδεια από την ΕΣΗΕΑ να «παίξει» απόψε

O Λάκης Λαζόπουλος είναι ο μοναδικός παρουσιαστής που πήρε την άδεια να κάνει κανονικά την εκπομπή του και μάλιστα ζωντανά παρόλο που σήμερα οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ απεργούν , γι’ αυτό και δεν θα μεταδοθεί κανένα δελτίο ειδήσεων, καμία εκπομπή ούτε καν οι μαγνητοσκοπημένες.

Όπως έγινε γνωστό το δεύτερο Αλ Τσαντίρι Νιουζ της χρονιάς θα μεταδοθεί

ζωντανά από τη Μυτιλήνη, σε αντίθεση με την μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη στη Σοφία Παπαϊωάννου που ήταν προγραμματισμένη να μεταδοθεί σήμερα στον Αlpha, ωστόσο ακυρώνεται και θα προβληθεί αύριο.

Άδεια εξαίρεσης από την απεργία αυτή ζήτησε ο τηλεοπτικός σταθμός Αlpha, καθώς η εκπομπή πρόκειται να βγει από τη Μυτιλήνη και έχει γίνει μεγάλη προετοιμασία, αλλά και επειδή έχει ήδη αναβληθεί μια φορά εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας του Λάκη Λαζόπουλου, με αποτέλεσμα το αίτημα τους να γίνει δεκτό.

Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στη σελίδα της «Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής»: «Σας ενημερώνουμε πως μετά από αίτηση της παραγωγής του κυρίου Λάκη Λαζόπουλου, το Δ.Σ. της Ένωσής μας αποφάσισε στην απεργιακή κινητοποίηση της Τρίτης 8-4-2014, να δοθεί εξαίρεση για τους τεχνικούς που εργάζονται στην εκπομπή “Αλ τσαντίρι νιουζ”. Ο κύριος Λαζόπουλος μέσα από την εκπομπή του θα αναφερθεί στην κατάργηση των αδειών μας».

The post Η μοναδική εκπομπή που πήρε άδεια από την ΕΣΗΕΑ να «παίξει» απόψε appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα