Η Μισέλ Ομπάμα τώρα και σε application!

Έχει γοητεύσει όλη την Αμερική και όχι μόνο με τα εντυπωσιακά φορέματα της ενώ κερδίζει πόντους με τις πιο απλές, καθημερινές εμφανίσεις της.

Ο λόγος για την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, η οποία έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για το στιλ της, ενώ έχει ανακηρυχθεί «πιο καλοντυμένη στον κόσμο» από το περιοδικό Sunday Times.
Αν μέχρι πρότινος αποτελούσε δύσκολη αποστολή για τις κοινές θνητές η αναζήτηση των ρούχων της συζύγου του Μπαράκ

Ομπάμα, τώρα με ένα application το έργο των φανατικών με τη μόδα γίνεται παιχνιδάκι.
Με 99 λεπτά, ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει το app «Michelle’s Style List» και να πάρει στιλιστικές συμβουλές, να ανακαλύψει αν τα ρούχα της πρώτης κυρίας είναι επώνυμα ή όχι και να μάθει από πού μπορεί να τα προμηθευτεί.
Την ιδέα είχε η Βρετανίδα, Ελεν Μπάρκλεϊ, η οποία είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με μια αντίστοιχη λίστα, την «Kate’s StyleList», η οποία αφορούσε στα κομψά ρούχα της Κέιτ Μίντλετον.
«Η Μισέλ Ομπάμα έχει φανατικούς θαυμαστές στις ΗΠΑ. Τα ρούχα της ξεπουλάνε την ίδια στιγμή που τα φοράει, όπως ακριβώς συμβαίνει με την Κέιτ Μίντλετον. Μπορεί το app να στοχεύει περισσότερο στο αμερικανικό αγοραστικό κοινό, όμως, εύχομαι να σημειώσει επιτυχία και στη Μεγάλη Βρετανία», δήλωσε η δημιουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα