Η δυσκολότερη στιγμή της ζωής του Κώστα Μαρτάκη

Ο Κώστας Μαρτάκης αποκάλυψε άγνωστες πληροφορίες για την προσωπική του ζωή, μίλησε για τις σχέσεις του, για τα one night stands σε συνέντευξή του στο «Down Town Κύπρου».

Τα «σ’ αγαπώ» του καλοκαιριού -που ήταν και το τελευταίο σου hit- πιστεύεις ότι έχουν διάρκεια;
Όχι! Προσωπικά πάντως δεν λέω «σ’ αγαπώ» μόνο το καλοκαίρι. Το λέω ολόκληρο τον χρόνο, δεν έχω πρόβλημα. Το θέμα, όμως, είναι εάν τελικά

το εννοείς ή αν το λες έτσι απλά για να πεις κάτι. Κι επειδή ξέρω τι θα με ρωτήσεις τώρα, θα σου πω ότι ναι, έχουν υπάρξει φορές που έχω πει «σ’ αγαπώ» και δεν το εννοούσα ή το έλεγα έτσι, χωρίς λόγο. Και δεν είμαι ο μόνος! Είναι μία λέξη που μπορεί να την πει ο οποιοσδήποτε. Από την άλλη, έχω να πω «σ’ αγαπώ» -και να το εννοώ- πολύ καιρό πια…
Θέλεις να ερωτευτείς ή συνήθισες πια και μόνος σου;
Όχι, θέλω πολύ να ερωτευτώ, είμαι έτοιμος γι’ αυτό, αλλά θέλω να αξίζει αυτή τη φορά. Ο έρωτας με κάνει δημιουργικό, απελευθερώνομαι. Οπότε, ναι, θέλω να το ζήσω ξανά! Πάντα λείπει το συγκεκριμένο κομμάτι στη ζωή σου και, μοιραία, θες να βρεις το άλλο σου μισό. Αλλά πού να το βρεις; Αυτό είναι το θέμα. Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι πλέον πολύ δύσκολες.

Έψαξες ποτέ το κινητό της κοπέλας σου;
Όχι, όχι. Εγώ εμπιστεύομαι τον άλλον. Τώρα, αν μου το έχουν ψάξει, δεν το ξέρω κι ευτυχώς που δεν το έμαθα ποτέ.

Συνήθως εσύ χωρίζεις ή σε χωρίζουν;
Έχει τύχει να με χωρίσουν, αλλά τις περισσότερες φορές φεύγω εγώ.

Παρ’ όλο που είσαι παιδί της σχέσης, άσχετα αν δεν το ζεις σήμερα, κάνεις εύκολα one night stands ή δυσκολεύεσαι;
Όχι, δεν το μπορώ αυτό. Καθόλου! Μου είναι δύσκολο να προσεγγίσω μία κοπέλα σε ένα μπαρ, με απώτερο σκοπό το sex.

Ποια ήταν η δυσκολότερη στιγμή στη ζωή σου;
Θα σου έλεγα όταν χώρισαν οι δικοί μου. Ήμουν μικρός τότε, αλλά το διαχειρίστηκα πολύ ψύχραιμα και σ’ αυτό βοήθησαν πολύ οι γονείς μας. Ήταν πολύ ώριμοι και, πάνω από τα δικά τους θέματα, έβαλαν τα παιδιά. Κι αυτό ήταν πολύ καλό παράδειγμα για εμάς, γιατί όταν με το καλό κάνουμε κι εμείς την οικογένειά μας θα ξέρουμε ότι τα παιδιά είναι πάνω απ’ όλα. Όλη η οικογένεια πρέπει να μένει ενωμένη -ανεξαρτήτως διαζυγίων- στα δύσκολα και στα εύκολα.

Εσύ θέλεις να κάνεις οικογένεια;
Πολύ! Αλλά πρέπει να βρω τον κατάλληλο άνθρωπο για κάτι τέτοιο. Πάντως θα το ήθελα πολύ, νομίζω ότι θα είμαι καλός πατέρας. Όμως το κεφάλαιο του γάμου, δεν με αφορά τόσο ακόμα. Νομίζω ότι μία οικογένεια μπορεί να είναι υγιής, γερή και ενωμένη και εκτός γάμου.

Πηγή: yupiii.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα