Αργύρης Πεδουλάκης: «Πιο βαριά φανέλα της Ευρώπης η πράσινη»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «ΟΠΑΠ TV» μίλησε εφ όλης της ύλης.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών μίλησε για το «ειδικό βάρος» που έχει η «πράσινη» φανέλα λέγοντας: «Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο βαριά φανέλα τη Ευρώπης. Προσπαθήσαμε να αποφορτίσουμε τα παιδιά με πολλές ομιλίες.

Πρώτα ήταν η γνώση

και η σχέση των ανθρώπων. Οι σχέσεις των μελών του συλλόγου, o τρόπος που θα δουλέψεις, η μεθοδολογία και η τεχνογνωσία.

Λένε έχασε το σουτ επειδή δεν είχε αυτοπεποίθηση. Αν κάνεις 300 σουτ τη μέρα θα έχεις ψυχολογία».

Για την περασμένη σεζόν ο Αργύρης Πεδουλάκης σημείωσε: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά αυτή που περάσαμε και δεν μου αρέσει η παρελθοντολογία.

Το μόνο εποικοδομητικό είναι να πούμε τι μπορούμε να κάνουμε πλέον. Κάναμε πολλά χιλιόμετρα γρήγορα. Όταν ήταν ο Άρης δυνατός προσπαθούσε ο ΠΑΟΚ.

Το ίδιο έγινε μετά με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Κάποιοι μας είπαν ότι θα αργήσουμε. Επαναφέραμε την ομάδα σε τίτλους γρηγορότερα από ό,τι περίμεναν πολλοί».

Τέλος για την πρεμιέρα της Α1 με ντέρμπι «αιωνίων» είπε: «Δεν θα είναι καλό ματς. Δεν θα είναι έτοιμες οι ομάδες.

Οι ομάδες τώρα φτιάχνονται, έχουμε και οι δύο παίκτες με τραυματισμούς. Δεν ήθελα αυτή την πρεμιέρα. Ίσως να θυμίζει λίγο τον περυσινό πρώτο αγώνα.

Η απουσία του κόσμου ερμηνεύεται διαφορετικά. Ο κόσμος σου δίνει μια ενέργεια από την άλλη η απουσία του σε αποφορτίζει. Για εμάς είναι ένα ακόμη παιχνίδι. Δεν είναι ότι δεν θα έχουμε δεύτερη ευκαιρία.

Άλλο μπάσκετ τον Οκτώβριο και διαφορετικό τον Μάιο ή τον Ιούνιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα