Η «dream team» του Άρη Σπηλιωτόπουλου για την Αθήνα – Δείτε τη λίστα υποψηφίων

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού « Αθήνα Μπορείς» παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος περιέγραψε το πρόγραμμα του συνδυασμού του με το τρίπτυχο «ασφάλεια, αισθητική, εξωστρέφεια».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «τα στελέχη του συνδυασμού κατά 80% είναι για πρώτη φορά υποψήφιοι, είναι άνθρωποι που αποφασίζουν τώρα να ασχοληθούν για πρώτη φορά με την πολιτική».

«Ο συνδυασμός μας στελεχώνεται από επιστήμονες, επαγγελματίες,

εμπόρους, ελεύθερους επαγγελματίες και στελέχη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Άνθρωποι άξιοι, χρήσιμοι, άνθρωποι παραγωγικοί που θα αξιοποιηθούν στο δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας στην Αθήνα».

Μαζί μπορούμε. Ξέρουμε τι θέλουμε. Ξέρουμε πως να το κάνουμε. Το πιστεύουμε ότι… «Αθήνα Μπορείς» #athinamporeis pic.twitter.com/TH3qZFueuJ

Aris Spiliotopoulos (@aris_spiliotop) April 24, 2014

Κατά την παρουσίαση ο κ. Σπηλιωτόπουλος τόνισε ότι θα δημιουργηθεί ένα «δίχτυ κοινωνικής προστασίας» των κατοίκων, αναφερόμενος ιδιαίτερα στο ζήτημα της παροχής φαρμάκων και στέγης σε όλους ενώ τόνισε την ανάγκη μιας «βιώσιμης πόλης για τους κατοίκους της και ελκυστική για τους τουρίστες», υπογραμμίζοντας πως «είμαστε ένας κήπος αρχαιοτήτων και είναι άδικο να περπατάμε σε σκοτεινούς, βρώμικους και παρατημένους δρόμους».

Κατηγόρησε τον Γιώργο Καμίνη για αδιαφορία και έλλειψη έργου και κάλεσε όλους τους συνυποψηφίους δημάρχους σε δημόσια συζήτηση για την Αθήνα, ενώ «πυρά» εξαπέλυσε και κατά του υποψήφιου δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη.

Ο κ. Σπηλιωτόπούλος επισήμανε την ανάγκη ενοποίησης των περιοχών της πρωτεύουσας ώστε «να μη χωρίζεται η πόλη σε γειτονιές δυο ταχυτήτων», αλλά και τη διασπορά των δραστηριοτήτων, «για να παράγει όλη η Αθήνα πλούτο». «Είναι παράλογο να έχουμε ανέργους, αστέγους, κλειστά μαγαζιά, όταν μπορούμε να έχουμε δουλειές και αξιοπρέπεια» τόνισε. Επίσης, επανέλαβε ότι εάν εκλεγεί θα διοργανώσει δημοψήφισμα για τη χωροθέτηση του ισλαμικού τεμένους.

Η ομάδα μας! #athinamporeis pic.twitter.com/04C4A2eFiu

Aris Spiliotopoulos (@aris_spiliotop) April 24, 2014

Δείτε εδώ τη λίστα με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Αθήνα Μπορείς».

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

The post Η «dream team» του Άρη Σπηλιωτόπουλου για την Αθήνα – Δείτε τη λίστα υποψηφίων appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα