Η απάντηση Πρωτόπαπα για τα “πράσινα πουλμανάκια”

Έντονη ήταν η αντίδραση του πρώην βουλευτή, Χρήστου Πρωτόπαπα, προκάλεσαν τα δημοσιεύματα και οι καταγγελίες από στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία κάνουν λόγο για” οργανωμένη απόπειρα νοθείας” στις υποψηφιότητες όσο και κατά την ψηφοφορία στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιείται σε λίγες ημέρες. Εξάλλου το περιβάλλων του κ. Βενιζέλου

διατείνεται ότι αρκεί ως απάντηση η τελευταία δήλωση του προέδρου ότι είναι εγγυητής του κινήματος και της διαφάνειας των διαδικασιών.

Σε δηλώσεις του στο newpost ο κ. Πρωτόπαπας αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Η λάσπη στον ανεμιστήρα έχει και τα όρια της. Ντρέπομαι για αυτούς που το κάνουν. Όποιος έχει κάτι να μου προσάψει ας έρθει απέναντί μου να με κοιτάξει στα μάτια και να μου το πει”.
Ο κ. Πρωτόππας υποστήριξε πως ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με τα όσα διαρρέονται από κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ λίγο πριν το κρίσιμο Συνέδριο του κόμματος, θεωρώντας τα προβοκατόρικες κινήσεις.

Νωρίτερα εσωτερικοί κύκλοι της αντιπολίτευσης του ΠΑΣΟΚ είχαν καταγγείλει απόπειρα επηρεασμού το εκλογικό αποτέλεσμα για τη σύνθεση του συνεδρίου κάνοντας λόγο για “πράσινα πουλμανάκια”.

Keywords
Τυχαία Θέματα