Στα δίχτυα της αστυνομίας σπείρα διαρρηκτών

Το Τμήμα Δίωξης Εγκλήματος κατά της ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής κατάφερε να εξαρθρώσει, ύστερα από πολύμηνες έρευνες, μία σπείρα διαρρηκτών από την Αλβανία, που είχε διαπράξει σωρεία διαρρήξεων σε σπίτια κυρίως της νοτιοανατολικής Αττικής την τελευταία διετία.

Από την Αστυνομία σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 27 και 26 ετών, εκ των οποίων συνελήφθη προχθές στην Αθήνα

ο ένας 26χρονος, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο ομοεθνείς του.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι επέλεγαν σπίτια από τα οποία έλειπαν οι ένοικοι και ύστερα εισέβαλαν σε αυτά παραβιάζοντας την κλειδαριά και αφού έκαναν φύλλο και φτερό τους χώρους αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλου είδους αντικείμενα. Εν συνεχεία πουλούσαν τα κλοπιμαία αποκομίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο μεγάλα οικονομικά οφέλη.

Η συγκεκριμένη σπείρα είχε διαπράξει την τελευταία διετία 23 διαρρήξεις-ληστείες στις περιοχές της Σαρωνίδας, του Λαγονησίου, της Αναβύσσου, της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, τα Καλύβια και των Εξαρχείων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την εξακρίβωση της συμμετοχής τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις

Keywords
Τυχαία Θέματα