Ζούσε μ’ ένα μαχαίρι στο κεφάλι του!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένας 37χρονος άντρας ονομαζόμενος Li Fu το 2006 είχε δεχτεί επίθεση από ληστές οι οποίοι τον τραυμάτισαν σοβαρά με μαχαίρι στο κρανίο του. Που να φανταζόταν ότι τέσσερα χρόνια μετέπειτα, η λεπίδα από το μαχαίρι θα βρισκόταν ακόμη στο κρανίο του. Οι γιατροί φαίνεται, ότι φρόντισαν να καλύψουν τότε τα τραύματα του ασθενούς αλλά όχι και να του αφαιρέσουν την λεπίδα από το κοφτερό μαχαίρι.

Ο άτυχος άντρας όμως ύστερα από τέσσερα ολόκληρα χρόνια ένιωσε ισχυρούς πονοκεφάλους και έτσι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί αδυνατούσαν να πιστέψουν

αυτό που έβλεπαν στις ακτινογραφίες που τον έβαλαν να υποβληθεί. Συγκεκριμένα, διέκριναν μία λεπίδα από μαχαίρι μήκους 10 εκατοστών να έχει σφηνωθεί στον εγκέφαλο του. Οι γιατροί, συγκάλεσαν ιατρικό συμβούλιο προκειμένου ο 37χρονος άντρας να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της λεπίδας.

Ο Li Fu αδυνατούσε να πιστέψει όμως, αυτά που του έλεγαν οι γιατροί. Έτσι, αποφάσισε να λάβει μία δεύτερη ιατρική γνωμάτευση η οποία όμως είχε ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με τη πρώτη. Αφού, έγινε το χειρουργείο ο ιατρός σε αναφορές του είπε πως πρόκειται για ιατρικό θαύμα καθώς παραμένει άγνωστο πως σφηνώθηκε η συγκεκριμένη λεπίδα στο κρανίο του αφού όταν τον εξέτασαν δεν βρήκαν ουλές ή άλλα σημάδια..

Keywords
Τυχαία Θέματα