Γονίδης: «Σαν μορφωμένη Άντζελα Δημητρίου έχει γίνει πια ο Σφακιανάκης»

Εν αναμονή μιας νέας κόντρας που αναμένεται να ξεσπάσει στην σόουμπιζ μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Σταμάτης Γονίδης για τον Νότη Σφακιανάκη σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δήλωσε στο «Εγώ Weekly δήλωσε: «Ο Νότης μου αρέσει σαν τραγουδιστής επειδή έχει ερμηνεύσει τόσες επιτυχίες, όμως έπρεπε να τραγουδά πιο πολύ και να μιλά λιγότερο. Έτσι θα τον ήθελα εγώ. Έχει πια γίνει η μορφωμένη Άντζελα Δημητρίου». Διευκρινίζοντας, όσον αφορά την Άντζελα Δημητρίου «Με την Άντζελα δεν έχουμε τίποτα κοινό. Ούτε να συζητήσουμε δεν μπορούμε. Απλά μου άρεσε σαν καλλιτέχνιδα».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε και για τα 10 χρόνια που πέρασε όπου δεν μπορούσε να βρει ικανοποίηση από τίποτα «Ζούσα με λάθος τρόπο, λάθος ανθρώπους και σύντροφο. Εγώ ο ίδιος ήμουν λάθος.

Πέρασαν τόσα χρόνια μέχρι να καθαρίσω και να μείνουν πέντε σωστοί άνθρωποι δίπλα μου, οι οποίοι ξέρω ότι με αγαπάνε. Δυστυχώς αυτή η δουλειά σου δίνει τη χαρά να σε αγαπά και να σε θαυμάζει πολύς κόσμος, αλλά συγγενικά πρόσωπα πολύ κοντινά σε στεναχωρούν. Αυτό το αντιμετωπίζει ο καθένας που είναι επώνυμος. Νομίζουν ότι τους χρωστάς.

Ότι και να κάνεις δεν μετρά». Τέλος δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι για μεγάλο διάστημα είχε περάσει κατάθλιψη «Πέρασα κατάθλιψη για μεγάλο διάστημα και δεν μπορούσα να εντοπίσω τι μου συμβαίνει. Τα άρρωστα κομμάτια μου τα πέταξα μόνος μου από πάνω μου. Μιλούσα πολύ με φίλους μου και διάβαζα».

Keywords
Τυχαία Θέματα