Ελένη Ψυχούλη: «Η καριέρα μου προέκυψε από το clubbing στο Παρίσι»

Η Ελένη Ψυχούλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μίλα», το μεσημέρι της Τετάρτης, και μίλησε για την περίοδο που έζησε στο Παρίσι, τις γνωριμίες που έκανε εκεί και πώς αυτές τη βοήθησαν ώστε να ξεκινήσει την επαγγελματική της ενασχόληση με τη μαγειρική και το «Σεφ Στον Αέρα».

«Τατιάνα, ίσως σου κάνει εντύπωση, αλλά ο καλλιτεχνικός κόσμος που γνώρισα στο Παρίσι δεν μου έκανε τόσο εντύπωση, όσο το clubbing που έκανα εκεί. Επειδή ο πατέρας μου, η μητέρα μου και ο αδελφός μου είναι καλλιτέχνες, ήξερα τον καλλιτεχνικό ή εικαστικό, αν

θες, κόσμο. Και τον Τάκη (ο γλύπτης με τον οποίο συνεργάστηκε στο Παρίσι) τον γνώρισα από έναν φίλο, τον Μίνο Αργυράκη, που τώρα έχει πεθάνει. Αντίθετα, αυτό που ήταν πρωτόγνωρο και καταπληκτικό για μένα στο Παρίσι ήταν η γνωριμία και η clubbing ζωή των 80′s εκεί», δήλωσε η παρουσιάστρια της εκπομπής μαγειρικής.

«Επίσης, το ότι έπρεπε να συνοδεύω τον Τάκη σε διάφορα δείπνα με δυάστερους και τριάστερους chef, όλους αυτούς τους ήξερα από τότε. Οπότε, δεν το εκτιμούσα. Εγώ τότε δεν έτρωγα, περίμενα πώς θα πάω στα clubs. Όταν βρέθηκα σε αυτή τη δουλειά τούς γνώριζα όλους αυτούς. Ζούσαμε για το clubbing, δεν έδινα βάση στη δουλειά. Ήταν μόνο ένα διαβατήριο για να αγοράζω τα ρούχα και να ζω το clubbing. Ήταν αυτή η τρέλα της ανεμελιάς» πρόσθεσε η Ελένη και συμπλήρωσε: «Η καριέρα μου έγινε από το clubbing, γιατί όλα αυτά τα παιδιά που πηγαίναμε τότε στα clubs, μετά μεγαλώσαμε και μπήκαμε στην επαγγελματική ζωή, άρα γνωριζόμασταν».

Keywords
Τυχαία Θέματα