Γερμανική εφημερίδα τα «χώνει» στον ΓΑΠ

Στο στόχαστρο των ξένων έντυπων ΜΜΕ έχει μπει τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Παπανδρέου, οι οποίες δεν σταματούν να στάζουν «φαρμάκι» για τον πολυτελή τρόπο ζωής που έχει επιλέξει να κάνει μετά την πρωθυπουργική εποχή.

Αυτή τη φορά η γερμανική εφημερίδα Die Welt, σε ένα από τα δημοσιεύματα της κάνει εκτενή αναφορά

στα ταξίδια του τέως πρωθυπουργού σε Αφρική, Ευρώπη και Αμερική, ενώ αναφέρει πως σπανίως βρίσκεται στην ελληνική βουλή.
«Πριν από μερικές μέρες επισκέφθηκε τη Νότιο Αφρική. Ένα ταξίδι για το οποίο πάντως είχε καταθέσει αιτιολογημένη αίτηση αδείας στο κοινοβούλιο μιας και είναι βουλευτής. Επισκέφθηκε τη Νότιο Αφρική ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και έβγαζε πύρινους λόγους για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής» γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.
Η εφημερίδα σημειώνει επίσης: «Μετά την παραίτησή του τον Νοέμβριο του 2011 παραμέλησε πολύ τα καθήκοντά τους ως βουλευτής. Στα μίντια γίνεται λόγος για πολυτελή ταξίδια στην Ελλάδα με διάρκεια 45 μέρες. Ο μισθός του βουλευτή για τον οποίο δεν εργάζεται σκληρά στο γραφείο για να τον κερδίσει προφανώς δεν του φτάνει. Για το λόγο αυτό συνεργάζεται με το πρακτορείο Harry Walker για πληρωμένες δημόσιες εμφανίσεις και θέλει να διδάξει και στο Χάρβαρντ».

Keywords
Τυχαία Θέματα