Γεωργιάδης: Η ΕΡΤ ξεκίνησε πόλεμο στην κυβέρνηση

Δριμεία επίθεση στους συνδικαλιστές της κρατικής τηλεόρασης εξαπέλυσε με παρέμβαση του στο απεργιακό πρόγραμμα της ΕΡΤ ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης αφού όπως τόνισε αυτοί φρόντισαν η κρατική ραδιοτηλεόραση να βρίσκεται σε απεργιακό κλοιό εδώ και μήνες.

«Η ΕΡΤ ξεκίνησε πόλεμο στην κυβέρνηση. «Όταν έρχεται ο Ολάντ, κάνετε απεργία. Όταν έρχεται η Μέρκελ, κάνετε απεργία. Όταν φεύγει ο Πρωθυπουργός και πάει την Κίνα, κάνετε απεργία. Αυτό δείχνει ότι δεν έχετε καμία διάθεση να μιλήσετε με την κυβέρνηση. Εάν δεν έχετε καμία διάθεση να μιλήσετε με την κυβέρνηση εσείς, δεν έχει καμία διάθεση να μιλήσει και η κυβέρνηση με εσάς», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Στην συνέχεια ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε «Εάν είχαμε ανθρώπους που θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε πολιτισμένα, θα κάναμε πολιτισμένη συζήτηση. Η άλλη πλευρά ήθελε να εκβιάσει την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση και η κοινωνία δεν εκβιάζεται».

Αναφερόμενος για τη «νέα ΕΡΤ» που θα ανοίξει μέσω ΑΣΕΠ σε δύο μήνες τόνισε «Θα έχουν πρόβλημα αυτοί που έπαιρναν πάρα πολλά λεφτά και είχαν 3-4 δουλειές».

πηγή video: Χρήστης Youtube Γιώργος Κρόγιας

Σχετικά κείμενα:

Γεωργιάδης: Τι έλεγε ο Τσίπρας για την ΕΡΤ πριν από 20 ημέρες;

Keywords
Τυχαία Θέματα