Σοκαριστική μαρτυρία: «Είδα UFO με επιβάτες εξωγήινους» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είδα UFO με επιβάτες εξωγήινους» ήταν η μαρτυρία του αντισμήναρχου εν αποστρατεία της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, Richard French, ο οποίος αναζωπύρωσε τις θεωρίες συνομωσίας, που θέλουν τον Αμερικανικό στρατό να συγκαλύπτει την «αλήθεια» γύρω από την ύπαρξη εξωγήινων, τεχνολογικά εξελιγμένων πολιτισμών.

Ο κύριος French υπηρετούσε στην πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950. Ο 83χρονος σήμερα

αντισμήναρχος, ήταν επικεφαλής στις έρευνες που πραγματοποιούσε η αεροπορία γύρω από την ύπαρξη «εξωγήινων επισκεπτών» στη γη. Στο “Project Blue Book”, κωδική ονομασία του προγράμματος ερευνών, ήταν επιφορτισμένος να ερευνά αυτά τα περιστατικά και κατά κύριο λόγο να τα διαψεύδει.

Όμως πρόσφατα έσπασε τη σιωπή του, καταθέτοντας σε επιτροπή που εξετάζει περιπτώσεις συγκάληψης, πως ο ίδιος είχε δει με τα μάτια του UFO με… εξωγήινους επιβάτες. Η αξιοπιστία του Richard και κυρίως ο ρόλος του στο μυστικό στρατιωτικό πρόγραμμα ερευνών, των αρχών της δεκαετίας του ’50, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη μαρτυρία του.

Ο French αποκάλυψε πως το περιστατικό έλαβε χώρα στη Νέα Γη του Καναδά, όταν μαρτυρίες πολιτών έκαναν λόγο για δύο UFO, που κινούνταν κοντά στην ακτή του Αγίου Ιωάννη. Ο French έλαβε εντολή να διερευνήσει το περιστατικό.

«Είπαν πως υπάρχει μια αναφορά για UFO που θέλουμε να ερευνήσεις. Μου είπαν πως εμπλέκονταν δύο ιπτάμενα αντικείμενα, τα οποία βυθίστηκαν στη θάλασσα με μεγάλη ταχύτητα», δήλωσε στη Huffington Post, ο απόστρατος αντισμήναρχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα