«Φουντώνουν» oι εσωκομματικές αντιπαραθέσεις στο ΠΑΣΟΚ

Φαίνεται πως αγριεύουν λίγο οι καταστάσεις στο ΠΑΣΟΚ καθώς τόσο η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη όσο και οι διάφοροι διαφωνούντες αποφάσισαν να λύσουν τις διάφορες τους σε πολιτική βάση στην επικείμενη συνεδρίαση της ΚΠΕ.

Δεν είναι τυχαία που δείχνει άλλωστε και το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε όλες τις πλευρές, τα όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό του FB ο κ. Χρηστος

Δρούζιας που υιοθετεί τις απόψεις του κ. Βενιζέλου και συμμετείχε ενεργά στην πρωτοβουλία για τη κεντροαριστερά την προηγούμενη Δευτέρα στο θέατρο Ακροπόλ.

Απαντώντας λοιπόν στους 11 συντρόφους του που κατά ορισμένα στελέχη παραβίασαν ανοικτές θύρες όταν ζήτησαν τη σύγκληση του κομματικού οργάνου έγραψε συγκεκριμένα:

«Συμφωνώ με τις συνεδριάσεις των κομμάτων, όπως το έλεγα πάντα. Απλά, θα ήταν χρήσιμο να μην έχουμε επιλεκτικές και α λα καρτ ευαισθησίες, ως προς τις θεσμικές συνεδριάσεις, ανάλογα με τις χρονικές συγκυρίες και εποχές», ήταν το σχόλιο που έγραψε στο facebook το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Δρούζιας.

Σε ανάλογο ύφος αναφέρονται και αλλα στελεχη του ΠΑΣΟΚ που δεν απηχούν τις αποψεις των 11 και ταυτίζονται με την ηγεσια στην ιδια γραμμη: φαινεται πως μερικοί στεναχωριουνται οταν βλέπουν το ΠΑΣΟΚ να πηγαίνει με θετικά βήματα, έλεγαν για να αναπαντήσουν στους διαφωνούντες τονίζοντας οτι όσοι υπέγραψαν τη επιστολή ηταν υπουργοί και υφυπουργοί την περίοδο διακυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου υπονοώντας έτσι, πως γίνεται σκοπίμως η ανάδειξη εσωκομματικών προβλημάτων.

Όλα αυτά φαίνεται πως κινητοποιούν ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πύκνωσαν το τελευταίο διάστημα τις επαφές τους προκειμένου να εξετάσουν τρόπους που θα μπορούσαν να μειώσουν τις εντάσεις στο εσωτερικό του κόμματος έτσι ώστε να μην προκληθεί νέα εσωκομματική σύγκρουση. Προς την ίδια κατεύθυνση κινείται και μια μερίδα στελεχών που πρόσκειται στον Γ. Παπανδρέου οι οποίοι δεν επιθυμούν τη σύγκρουση για ευνόητους λόγους.

ΠΗΓΗ: egiakoumis.com

The post «Φουντώνουν» oι εσωκομματικές αντιπαραθέσεις στο ΠΑΣΟΚ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα