Εξώδικο σε ΜΜΕ από τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ !

του Γιάννη Ντάσκα

Την έντονη διαμαρτυρία του επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Στ. Στασινόπουλου μεταφέρει στα ΜΜΕ με εξώδικη δήλωση ο γνωστός δικηγόρος και συνήγορός του κ. Αλέξανδρος Στρίμπερης.

Ο κ.Στασινόπουλος διαμαρτύρεται για συκοφαντικά δημοσιεύματα στα οποία προσπαθούν να τον εμπλέξουν διάφοροι σε υπόθεση με την οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση, όπως αναφέρεται στο εξώδικο.

Όπως έχουμε ξαναγράψει ο κ. Στασινόπουλος

δεν δέχθηκε «εξτρά» παροχές στη θέση του, όπως προσωπική φρουρά ,αυτοκίνητα, οδηγούς κλπ και κινείται μεταξύ Αθηνών και Καλαμάτας(γενέτειρά του) με τα λεωφορεία της γραμμής.

Ο κ.Στασινόπουλος τον τελευταίο καιρό δέχεται επιθέσεις επειδή η υπηρεσία του (ΣΔΟΕ) ασχολείται με πολύ σοβαρές υποθέσεις, επιχειρηματιών και ανθρώπων των ΜΜΕ ,οι οποίοι είχαν συνηθίσει να είναι στο απυρόβλητο, να παριστάνουν τους φτωχούς αλλά να ζουν ως κροίσοι κλπ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη είναι δεκάδες τα πορίσματα του ΣΔΟΕ που συντάσσονται η συντάχθηκαν ή θα συνταχθούν στο άμεσο μέλλον για μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού, ιατρικού, δικηγορικού και δημοσιογραφικού κόσμου και είναι σφοδρές οι επιθυμίες πολλών να μην προχωρήσουν αυτά τα πορίσματα…

The post Εξώδικο σε ΜΜΕ από τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ ! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα